Bela kuća, 132 sobe, leš, 157 osumnjičenih: Kraljica TV serija Šonda Rajms priprema novi projekat

14.03.2022

07:45

0

Produkcijska kuća Shondaland potvrdila je novu Netfliksovu seriju „The Residence“

Bela kuća, 132 sobe, leš, 157 osumnjičenih: Kraljica TV serija Šonda Rajms priprema novi projekat
Bela kuća - Copyright Pixabay

Šonda Rajms, kraljica TV serija, koja je upravo dospela na vrh Netfliksove lestvice sa „Inventing Anna“, uskoro će lansirati drugu sezonu serije „Bridžerton“ i nastavlja da raduje dugogodišnje obožavaoce „Uvod u anatomiju“.

Međutim, izgleda da to nije dovoljno, jer je u planu 8 novih ostvarenja. Produkcijska kuća Shondaland upravo je potvrdila novu Netfliksovu seriju „The Residence“.

Šonda Rajms/Profimedia
 

Za sada dostupne informacije su prilično oskudne i još uvek nije poznat datum premijere. Ipak, objavljen je jedan važan detalj - serija će se zasnivati na istoimenom bestseleru „The Residence: Inside The Private World Of The White House“ autorke Kejt Andersen Brauer.

Knjiga, prema recenzijama, prikuplja svedočanstva iz prvog lica nekih stanovnika Bele kuće u zločinu: sobarica, batlera, kuvara, cvećara, baštovana, inženjera i svih onih koji brinu o potrebama predsednika i njegove porodice.

 

 

Čini se da će u pozadini biti ubistvo, a time i atmosfera iz „How to Get Away with Murder“.

Konačno, Netfliksov sinopsis dodaje neke detalje: „132 sobe. 157 osumnjičenih. Leš. Divlje ekscentrični detektiv. Katastrofalna državna večera. The Residence je neverovatan triler smešten na spratu, u prizemlju i u prostorijama za poslugu Bele kuće, među eklektičnim osobljem najpoznatije zgrade na svetu.“

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: City magazine

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike