Majk Majers u novoj Netfliksovoj komediji igra čak osam uloga (FOTO/VIDEO)

19.03.2022

07:31

0

Serija „The Pentaverate“ na popularnu striming plaformu stiže 5. maja

Majk Majers u novoj Netfliksovoj komediji igra čak osam uloga (FOTO/VIDEO)
profimedia-0671300003 - Copyright Majk Majers u seriji "The Pentaverate"/Profimedia

Netfliks je objavio prvi trejler za svoju predstojeću mini-seriju pod nazivom „The Pentaverate“, komediju u kojoj popularni glumac i komičar Majk Majers tumači čak osam likova!

Džeremi Ajrons je dobio zadatak da bude narator ove serije, a u trejleru ga možemo čuti kako objašnjava da je pet pojedinaca za vreme pandemije Crne smrti 1347. godine otkrilo da su ovu kugu izazvale buve koje su preneli pacovi iz Azije u Evropu.

Majk Majers u seriji "The Pentaverate"/Profimedia
 

Mada bi njihovo otkriće moglo da spasi milione života na Starom kontinentu, crkveni oci su ih označili kao jeretike i zaustavili njihovo istraživanje. Ovaj potez je inspirisao ovu grupu naučnih pionira da osnuju benevolentno tajno društvo s ciljem da ubuduće iz senke utiču na promene u svetu.

Tajno društvo je opstalo vekovima, a njegovi sadašnji članovi su milijarderi. Jedan novinar, međutim, želi da im stane na put, videći u ovom tajnom društvu izvor svakog zla. On se zove Ken Skerborou, a seriji ga igra ko drugi nego Majk Majers.

Majk Majers u seriji "The Pentaverate"/Profimedia
 

Talentovani Kanađanin po svom starom običaju našao se u ulozi i drugih sedam likova: kanadskog teoretičara zavere Entoni Lensdauna, desničarskog radijskog voditelja Reksa Smita, najstarijeg člana tajnog društva Lorda Lordingtona, bivšeg medijskog mogula Brusa Boldvina, ruskog oligarha Miše Ivanova, bivšeg rok menadžera Šepa Gordona i kompjuterskog genija Džejsona Eklstona.

The Pentaverate na Netfliks stiže 5. maja.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: City magazine

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike