Poznato kada nastavak filma „Nož u leđa“ sa Danijelom Krejgom, koji je sniman u Srbiji, stiže na Netfliks

26.01.2022

06:30

0

Detalji o ovom ostvarenju još nisu poznati, ali se zna da pored Krejga igraju i Ketrin Han, Itan Houk, Edvard Norton, Dejv Bautista, Kejt Hadson i mnoga druga velika imena

Poznato kada nastavak filma „Nož u leđa“ sa Danijelom Krejgom, koji je sniman u Srbiji, stiže na Netfliks
Copyright Profimedia

Nastavak hit filma "Nož u leđa" sa Danijelom Krejgom u glavnoj ulozi trebalo bi da bude dostupan na Netfliksu na jesen ove godine, saznaje Variety.

Taj portal piše da će film scenariste i reditelj Rajana Džonsona, čiji je jedan deo sniman u Srbiji, biti prikazivan i na festivalima, ne precizirajući o kojima je reč.

Profimedia
 

Detalji o ovom filmu još nisu poznati, ali se zna da pored Krejga igraju i Ketrin Han, Itan Houk, Edvard Norton, Dejv Bautista, Kejt Hadson i mnoga druga poznata imena.

Prvi deo filma, koji je zaradio 311 miliona dolara sa budžetom od samo 40 miliona, doneo je Džonsonu nominacije za Bafta nagradu za najbolji originalni scenario.

Netfliks je u martu prošle godine objavio da je uložio neverovatnih 450 miliona dolara na prava za dva nastavka ovog ostvarenja koje se bave misterioznim ubistvima.

Danijel Krejg, svetska premijera filma Nije vreme za umiranje/Profimedia
 

Krejg je ranije izjavio da je nastavak popularnog filma potpuno drugačiji od originala.

- Upravo smo završili snimanje drugog dela, bukvalno pre dve nedelje u Srbiji. Da li se usuđujem da kažem da je bolji od prvog dela? Videćemo. Neću da izazivam sudbinu. Drugačiji je, a to je fantastično. To je i dalje misterija sa Benoom Blanom, ali neočekivana i veoma sam uzbuđen zbog toga - rekao je glumac.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: euronews.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike