"Južni vetar 2" oborio rekord star 20 godina

12.11.2021

13:57

0

"Naravno da je velika čast, ali i odgovornost ređati ovakve brojke, ali "Južni vetar" je jedna velika familija, znali su oni šta mogu da očekuju od nas i šta ćemo im tek spremiti", kaže Miloš Avramović

"Južni vetar 2" oborio rekord star 20 godina
FLJ_7168 - Copyright Južni vetar 2: Ubrzanje Promo/Nemanja Miščević

"Južni vetar 2 - Ubrzanje" prevazišao je sva očekivanja jer ga je za nedelju dana pogledalo više od 200.000 ljudi, čime je zvanično oboren rekord gledanosti star 20 godina.

Interesovanje koje prati ovaj blokbaster svakim danom je merljivo u neverovatnim ciframa - karte za premijeru koja je 2. novembra održana u Beogradu prodate su za samo nekoliko sati, live prenos ceremonije crvenog tepiha na društvenim mrežama je pratilo više od 100.000, dok je najvernija publika od 100.000 posetilaca pogledala film u samo prva četiri dana prikazivanja.

- Velika zahvalnost fanovima, kao i svim ljubiteljima dobrog filma! Naravno da je velika čast, ali i odgovornost ređati ovakve brojke, ali "Južni vetar" je jedna velika familija, znali su oni šta mogu da očekuju od nas i šta ćemo im tek spremiti. Ide gas - poručio je reditelj Miloš Avramović.

Južni vetar 2: Ubrzanje Promo/Nemanja Miščević
 

Tokom jučerašnje projekcije u Požarevcu gledateljka Marija Radošević je izvučena kao 200 hiljaditi gledalac kojoj je ekipa filma uručila vrednu nagradu.

Od same premijere filma "Južni vetar" 2018. godine, bilo je jasno da je u pitanju domaći blokbaster. Samo par meseci od početka prikazivanja u bioskopima, ovaj kriminalistički triler postao je pravi regionalni fenomen. Naredne godine, film je dobio nastavak u vidu televizijske serije, koja je i sama pobrala rekorde, kao ubedljivo najgledanija TV serija sezone 2019/2020 u čitavom regionu.

Južni vetar 2: Ubrzanje Promo/Nemanja Miščević
 

A sada je, po svemu sudeći, "Južni vetar" dobio i više nego dostojnog naslednika – film "Južni vetar 2 – Ubrzanje", u kom nam se Maraš, Baća, Sofija i Luka vraćaju u jednoj potpuno novoj i apsolutno neočekivanoj avanturi.

Glumačku ekipu "Južni vetar 2 – Ubrzanje" čine Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Jovana Stojiljković, Predrag Miki Manojlović, Aleksandar Berček, Luka Grbić kao i međunarodne zvezde Anastasia Everall, Marijan Valev i Zahari Baharov.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike