Objavljen trejler za "Prstenove moći": Prvi pogled na najiščekivaniju seriju godine (FOTO/VIDEO)

14.02.2022

10:15

0

Video već ima više od četiri miliona pregleda na Jutjubu

Objavljen trejler za "Prstenove moći": Prvi pogled na najiščekivaniju seriju godine (FOTO/VIDEO)
serija gospodar prstenova-prstenovi moci (8) - Copyright Printscreen/YouTube/PrimeVideo

Jedna od najiščekivanijih i najskuplja serija je "Gospodar prstenova: Prstenovi moći" počeće da se emituje 2. septembra na platformi Amazon Prime Video.

Printscreen/YouTube/PrimeVideo
 

Konačno se pojavio prvi tizer trejler, a sudeći po kadrovima, očekuje nas mnogo akcije i jedna prava epska drama. Do sada ima više od četiri miliona pregleda na Jutjubu.

Printscreen/YouTube/PrimeVideo
 

"Priča je u tonu Tolkinovih knjiga. Biće scena koje su strašne, intenzivne, čak političke, ali ovo je, pre svega, dirljiva, optimistična priča. Ona se tiče prijateljstva, bratstva i autsajdera koji prevazilaze veliki mrak“, izjavili su autori.

Printscreen/YouTube/PrimeVideo
 

Serija „Prstenovi moći“ neće prikazivati seks i nasilje na nivou „Igre prestola“ već će to biti priča o „bratstvu“ i „prijateljstvu“, navode kreatori.

Printscreen/YouTube/PrimeVideo
 

Smeštena u vreme Drugog doba Srednje zemlje, serija će istraživati priče koje se kriju „duboko u patuljastim rudnicima Maglovitih planina, u vilenjačkom kraljevstvu Lindona i u ljudskom ostrvu Numenor, koje je slučno Atlantidi“.

Printscreen/YouTube/PrimeVideo
 

Ova epska drama smeštena je hiljadama godina pre događaja Dž.R.R. Tolkinovog "Hobita" i "Gospodara prstenova", i vratiće gledaoce u eru u kojoj su se kovale velike sile, kraljevstva su se uzdizala do slave i propadala, neverovatni heroji su bili testirani, nada je visila o najfinijim nitima i najveći zlikovac koji je ikada izvirao iz Tolkinovog pera pretio je da ceo svet pokrije tamom.

Printscreen/YouTube/PrimeVideo
 

Otkriveno je da će se pojaviti originalni likovi iz trilogije „Gospodar prstenova“ kao što su Galadriela i Elrond. Morfid Klark će preuzeti ulogu mlade Galadrijele, koja je opisana kao ratnica „ljuta i drska koliko je i pametna“, dok će Elronda tumačiti Robert Aramajo, najpoznatiji po ulozi mladog Neda Starka iz „Igre prestola“.

Serija će takođe sadržati potpuno nove likove i zaplete. Jedna od novih priča tiče se „zabranjene” romantične veze između ljudske seoske isceliteljke koju igra Nazanin Boniadi i vilenjaka Arondija.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike