Očajna porodica na zgarištu čeka da im nađu izgorelu ćerku: Stradala kupujući detetu jelku!

07.12.2021

12:20

0

Autor: 24sedam

Otac stradale Svetlane kaže da ne bi voleo da se ona proglasi nestalom, jer bi to "potpuno slomilo celu porodicu"

Očajna porodica na zgarištu čeka da im nađu izgorelu ćerku: Stradala kupujući detetu jelku!
požar obrenovac (2) - Copyright 24sedam/Ljubica Stanković

Peti dan nakon vatrene buktinje koja je "progutala" kinesku robnu kuću u Obrenovcu, i pored obećanja da će vatrogasne ekipe juče krenuti sa pretragom kako bi se utvrdilo šta je sa dve ženeske osobe koje se još uvek vode kao nestale, to se nije dogodilo

Rođaka nestale Svetlane P. sa ostalim članovima porodice neumorno stoji ispred zgarišta i čeka da dobije bilo kakvu informaciju. Kako kaže, na licu mesta trenutno se nalazi bager, kao i da je srušena polovina drugog sprata izgorele zgrade.

- Niko nam ne daje bilo kakve informacije dok sami ne pitamo vatrogasce koji su ovde. Oni svaki put tvrde da će ući, ali ne znam samo kada. Sve vreme nam govore da to tako mora i da je procedura takva, a mi čekamo - kaže je uznemirena rođaka Snežana B.

Prema njenim rečima, među okupljenima su za sada samo članovi porodice Svetlane P. koji su već počeli da gube svaku nadu.

- Ja se ne nadam uopšte da će se danas bilo šta dogoditi i da ćemo dobiti neke nove informacije. Ne verujem ni u to da će uopšte ući u zgradu. Samo želim da mi se dete pronađe i ništa vise. Rekli su da će danas početi da tragaju za telom, ne znam šta se čeka, zašto se već nije počelo sa tim - rekao je "Blicu" Svetlanin otac V. R, koja se u kobnom trenutku zatekla u kupovini u kineskoj robnoj kući.

24sedam
 

On je naglasio da ne bi voleo da se proglasi nestalom, jer to bi, kaže, "potpuno slomilo celu porodicu".

Kao nestale u ovom stravičnom požaru koji se dogodio u četvrtak pre podne vode se Valentina L. (53), prodavačica u kineskoj robnoj kući, i Svetlana P. (58) iz Rojkovca koja se u trenutku požara najverovatnije zatekla u radnji, kako bi ćerki kupila novogodišnju jelku.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike