Pokušala da se ubije pošto je ostala bez radnje: Skočila sa nadvožnjaka!

01.12.2021

16:24

0

Žena je sa teškim povredama glave i kičme dovezena u bolnicu, pošto je skočila sa nadvožnjaka u Leskovcu

Pokušala da se ubije pošto je ostala bez radnje: Skočila sa nadvožnjaka!
Hitna pomoć - Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Žena iz Leskovca stara 71 godinu teško je povređena pošto je sinoć skočila sa nadvožnjaka u tom gradu. Kako su rekli u leskovačkoj Opštoj bolnici, žena je sa teškim povredama glave i kičme dovezena u tu zdravstvenu ustanovu oko 19.15 časova.

- Imala je povredu glave sa unutrašnjim krvarenjem i povredu kičmenih pršljenova, izvršena su sva snimanja, utvrđena je dijagnostika i upućena je na Neurohirušku kliniku Kliničkog centra Niš - kazao je direktor Opšte bolnice Nebojša Dimitrijević.

Po nezvaničnim saznanjima, žena je pokušala da izvrši samoubistvo pošto je u Moravskoj ulici izbio požar u kom su izgoreli radnja pogrebne opreme, skladište i magacin, a vatra je zahvatila i dve obližnje porodične kuće. Požar je gasilo osam vatrogasnih ekipa, a Elektrodistribucija je isključila struju zbog čega je taj deo Leskovca bio u potpunom mraku.

Cela ulica je bila blokirana, u mraku i dimu. Uzrok požara za sada nije poznat.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 011/7777-000 je SOS telefon koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević". Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 17 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na [email protected].

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni...

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike