24sedam saznaje: DNK veštačenja potvrdila Džonićeve tragove na novcu, pištolju, kesama i trakama! Tragova braće "Jojke" nema nigde

26.11.2021

14:47

0

Autor: Maja Kostić

"Stigla su veštačenja DNK tragova, balistička veštačenja, veštačenja telefona i predmeta koji su nađeni na licu mesta"

24sedam saznaje: DNK veštačenja potvrdila Džonićeve tragove na novcu, pištolju, kesama i trakama! Tragova braće "Jojke" nema nigde
Đokići Džonići - Copyright 24sedam/Goran Sivački/M.K. Facebook Printscreen

Svim osunjičenima u slučaju brutalnog ubistva porodice Đokić iz Aleksinca produžen je pritvor za 30 dana, a pored glavnoosumnjičenog Gorana Džonića, u pritvoru su njegovi sinovi Stefan i Milan, ali i braća Milošević iz Moravca, poznatiji kao "Jojke".

Njihov advokat Mladen Magdalenić potvrdio je za 24sedam da su braća uverena da će uskoro biti na slobodi jer, kako kaže, znaju da nemaju nikakve veze sa ubistvom Gorana, Gordane i Lidije Đokić.

Printscreen/24sedam MUP
 

- Oni se drže dosta dobro, veruju da će se sve završiti u najkraćem mogućem roku i da će ići svojim kućama. Ima i novina, stigao je određeni broj dokaza, veliki broj veštačenja je stigao u spis i ta veštačenja samo potvrđuju ono što odbrana okrivljenih Miloševića tvrdi od početka, a to je da oni nemaju nikakve veze sa ovim zločinom- rekao je Magdalenić za naš portal.

On dodaje i da su urađena DNK veštačenja.

- Stigao je i određeni broj DNK veštačenja, a DNK braće Milošević nema nigde. Ipak, ima tragova okrivljenog Gorana Džonića. Njegovi tragovi su na velikom broju predmeta, na novcu, trakama, kesama, pištolju- dodao je advokat.

Takođe, advokat Filip Domazet, koji zastupa braću Džonić rekao je da je uložio žalbu na odluku o produženju pritvora za Stefana i Milana.

- Očekujem odluku po mojoj žabli, koji će, nadam se, biti u ponedeljak. Ima novosti, dokumentacija je veoma obimna jer su stigla veštačenja DNK tragova, balistička veštačenja, veštačenja telefona i predmeta koji su nađeni na licu mesta. Kad budemo imali uvid u tu dokumentaciju znaćemo kako će istraga dalje teći- rekao je Domazet za 24sedam.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike