Nadimak Jojke mnoge asocira na opasne momke: Majka braće iz Moravca otkriva otkud to ime

22.11.2021

07:48

1

Autor: Maja Kostić

Ona objašnjava da je deda dobio nadimak još kao mali jer je imao psa Loliku

Nadimak Jojke mnoge asocira na opasne momke: Majka braće iz Moravca otkriva otkud to ime
braća jojke - Copyright Printscreen/24sedam MUP

Nakon što je produžen pritvor Goranu Džoniću, glavnoosumnjičenom za ubistvo porodice Đokić iz Aleksinca kao i njegovim sinovima Stefanu i Milanu, očekuje se da tužilaštvo iznese predlog i ukidanju ili produžetku pritvora braći Milošević iz Moravca koje je ubica označio kao saizvršioce.

Njihova majka za naš portal objasnila je da su njeni sinovi pošteni i dobri momci i da su u pritvoru na pravdi Boga samo zato što je neko ko je pobio svoje rođake, uperio prstom na njih. Ona je objasnila i kako su njeni sinovi dobili nadimak Jojke koji se često čuje u medijima, a mnoge asocira na "opasne momke".

-U medijima se provlači nadimak mojih sinova Jojke, koji javnost asocira na neke kriminalce. Oni imaju nadimak po svom dedi. Dedu su zvali Jojke. Stari Jojke je iskopao bunar ispred svoje kuće u Moravcu, čija voda ima lekovita svojstva. Tu je vodu poklonio celom selu i svi meštani dolaze da sipaju vodu. Oni se ponose sa svojim dedom i nasledili su humanu crtu na njega. Tako da taj nadimak sa ponosom nose - priča njihova majka Miljana.

Ona objašnjava da je deda dobio nadimak još kao mali jer je imao psa Loliku, ali u tom uzrastu nije umeo da kaže njeno ime pa je izgovarao Jojka.

Foto: Printskrin facebook/Goran Džonić
 

 

-Moji sinovi potiču iz ugledne i dobre porodice. Jedna od baka im je bila porotnik u sudu. Rasli su uz ljubav koju smo im pružali i takvi su i sami postali. Moji sinovi su vaspitani da pomažu ljudima, što mogu da potvrde meštani sela Moravac. Velika bruka je pala na našu porodicu. Ni krivi ni dužni našli su se tamo. Samo zbog izjave  jednog zlotvora kojem ništa sveto nije. Ako je mogao da ubije svog brata, snajku i bratanicu, zašto nije mogao da okrivi moje sinove i pokuša da svali krivicu na njih? Tom čoveku ništa nije sveto. Napravio je 3 zločina, prvi prema porodici Đokić, drugi prema mojoj porodici i treći prema svojoj porodici. Ko može tom monstrumu da veruje? 

Odgajala sam svoju decu i znam šta mogu moja deca da urade. Duša me boli za njima. Srce će da mi prepukne. Kako koji dan prođe u iščekivanju tako dođe novo jutro u kom pogledam telefon da vidim da li su me sinovi zvali i kažu mi da su na slobodi. Nadam se samo da ću što pre da se probudim iz ovog košmara i zagrlim moje dve duše - iskrena je ona.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike