Kažite gde je Danka ako ima nešto ljudsko u vama! Očajni otac Miloš uputio apel osumnjičenim ubicama

21.06.2024

09:32

0

"Moram da čekam da sve izađe na videlo i da ova dvojica budu muškarci i da sve lepo kažu ako ima nešto ljudsko u njima", kaže Miloš Ilić

Kažite gde je Danka ako ima nešto ljudsko u vama! Očajni otac Miloš uputio apel osumnjičenim ubicama
Miloš i Danka Ilić - Copyright Instagram printscreen

Miloš Ilić otac male Danka (2) koja je 26. marta nestala u Banjskom Polju pored Bora, poručio je osumnjičenima za njeno ubistvo Srđanu Jankoviću i Dejanu Dragijeviću da, ako su ljudi, kažu gde je njeno telo.

Očajni otac posle skoro tri meseca od nestanka ćerke i poslednjeg saslušanja Jankovića (50), uputio je njemu i prvoosumnjičenom Dejanu Dragijeviću da otkriju gde je telo njegove ćerke. 

- Moram da čekam da sve izađe na videlo i da ova dvojica budu muškarci i da sve lepo kažu ako ima nešto ljudsko u njima - kazao je očajni Miloš.  

Janković je u sredu ponovo saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru gde je objasnio da se pored Starobanjske deponije, gde je kako je Dragijević (50) ispričao prvobitno bilo bačeno Dankino telo, zaustavio kako bi telefonirao. 

Dvojica osumnjičenih uhapšeni su 4. aprila i u policiji su ispričali šta se desilo kobnog dana i kako su prvo službenim vozilom, kojim je upravljao Janković, oborili dete, a onda ga je Dragijević po sopstvenom prizanju zadavio i telo bacio na deponiju.

Dragijević je, ipak, rekao i da je dva dana kasnije telo sa bratom Daliborom i ocem Radoslavom premestio, ali odbio je da kaže gde. Dragijević je istu priču ponovio i u tužilaštvu, ali se Janković prvo branio ćutanjem, a onda je posle dva meseca pristao da odgovara na pitanja tužioca i tada je tvrdio da Danku nikada nije ni video. 

Kako je prilikom davanja tog iskaza pružio i kontradiktorne informacije, tužilaštvo je pre dva dana ponovilo saslušanje, ali je Janković ostao pri iskazu da nije video Danku, a da se kod deponije zaustavio kako bi telefonirao, piše Informer.

Istražitelji su sada naložili veštačenje njegovog telefona, a biće saslušano još nekoliko svedoka koji bi mogli da daju informacije koje bi pomogle da se utvrdi šta se desilo kobnog 26. marta.  

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike