Šta krije Janković? Osumnjičeni za ubistvo Danke (2) ponovo u tužilaštvu

13.06.2024

13:31

0

Tužilac koji vodi istragu nestanka devojčice, Sonja Milićević odlučila je da Jankovića ponovo sasluša

Šta krije Janković? Osumnjičeni za ubistvo Danke (2) ponovo u tužilaštvu
Copyright 24sedam/Goran Sivački/Printscreen

Osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić (2), radnik borskog JKP "Vodovod" Srđan Janković (50), u toku sledeće nedelje biće ponovo saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru.

Janković je početkom juna već saslušan o ovom strašnom zločinu, ali je tada negirao da je u danu nestanka uopšte video devojčicu, a zatim i da je udario službenim automobilom "fijat panda". Osumnjičeni je potvrdio da je kritičnog 26. marta bio u Banjskom Polju, na radnom zadatku sa kolegom Dejanom Dragijevićem (50) i kojim su se putem kretali.

Negirao je, međutim, da je video Danku, kao i da ju je udario službenom "pandom" koju je vozio. Nakon toga negirao je i krivično delo koje mu se stavlja na teret.

Sonja Milićević, tužilac koji vodi istragu nestanka devojčice, odlučila je da Jankovića ponovo sasluša jer ima još neka pitanja nakon njegovog prvog saslušanja, piše Blic.

Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom Polju kod Bora, a policija je, nakon 10 dana potrage i uhapsila Jankovića iz sela Luka i Dragijevića iz Zlota, za koje se sumnja da su devojčicu udarili automobilom, a zatim njeno telo stavili u gepek i odneli na deponiju. Telo devojčice još nije pronađeno.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Blic

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike