Dalibor pre smrti priznao da je pomogao bratu: Otkrivamo šta je rekao policiji o lokaciji tela Danke Ilić

07.04.2024

15:09

0

Smrt Dalibora Dragijevića ne bi trebalo da promeni dalji tok istrage za ubistvo male Danke Ilić (2)

Dalibor pre smrti priznao da je pomogao bratu: Otkrivamo šta je rekao policiji o lokaciji tela Danke Ilić
Copyright Tanjug/Vladimir Sporčić

Dalibor Dragijević (40) koji je preminuo noćas u policijskoj stanici u Boru priznao je da je pomogao bratu Dejanu da se reši tela Danke Ilić (2). Kako se saznaje, on je policiju vodio na više lokacija tokom jučerašnjeg dana, ali ni na jednoj nije pronađeno telo Danke Ilić.

Podsetimo, Dalibor Dragijević (40) iz Bora kome je u subotu određeno zadržavanje do 48 sati zbog postojanja osnova sumnje da je pomogao Dejanu Dragijeviću (50) osumnjičenom za teško ubistvo dvogodišnje Danke Ilić nakon izvršenog krivičnog dela, preminuo je u Policijskoj upravi u Boru.

Printscreen/Facebook
Dalibor Dragijević

Daliboru Dragijeviću je u ranim jutarnjim satima pozlilo i uprkos pravovremenom reagovanju policijskih službenika i lekara Doma zdravlja u Boru koji su pokušali reanimaciju on je u 3.10 časova preminuo, a lekar mrtvozornik konstatovao je prirodnu smrt.

O događaju je odmah obavešteno Više javno tužilaštvo u Zaječaru koje je naložilo obdukciju na Institutu za sudsku medicinu u Beogradu.

Uzrok smrti, prema nezvaničnim informacijama, jeste infarkt. I njegov brat Dejan ranije je, takođe imao infarkt, ali je preživeo.

Ispred porodične kuće Dragijevića u selu Zlot, posle informacije da je Dalibor preminuo, bili su policija i ekipa Hitne pomoći. Majka osumnjičenog bila je sa njima napolju.

Dalibor je danas trebalo da bude saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru, zajedno sa ocem Radoslavom (73) sa kojim je osumnjičen za pomaganje bratu Dejanu u premeštanju tela male Danke Ilić sa deponije na drugu lokaciju na području Bora.

24sedam/Ivan Pavlović Facebook/Instagram Printscreen
Dejan Dragijević i mala Danka Ilić/Ilustracija

Prema nezvaničnim informacijama, dalji tok istrage ubistva male Danke Ilić, smrt Dalibora Dragijevića ne bi trebalo da promeni. Lokaciju na kojoj je telo premešteno znaju i osumnjičeni Dejan Dragijević i njeogv otac Radoslav.

O tome da li će otac preminulog Dalibora i osumnjičenog Dejana Dragijevića danas biti saslušan u tužilaštvu za sada nije poznato, kao ni da li je Radoslav obavešten o smrti sina Dalibora.

Sve najnovije informacije iz istrage o smrti male Danke Ilić pročitajte i u našem blogu UŽIVO. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike