Gori u Zaječaru: Srđan posle 62 dana otkriva gde je telo Danke Ilić (FOTO/VIDEO)

04.06.2024

09:32

0

Autor: I.Pavlović

Danas u 10 sati počinje saslušanje osumnjičenog ubice devojčice (2) iz Bora

Gori u Zaječaru: Srđan posle 62 dana otkriva gde je telo Danke Ilić (FOTO/VIDEO)
Zaječar -Viši sud, Više javno tužilaštvo - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Srđan Janković (50), osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić (2) za pola sata ulazu u zaječarsko Više tužilaštvo, spreman da posle 62 dana ćutanja ispriča sve o nestanku devojčice zbog koje se digla ne samo Srbija već i čitav region.

 

 

Ispred zgrade tužilaštva u Zaječaru, kako javljaju reporteri portala 24sedam, okupljaju se brojne novinarske ekipe pred najznačajnije saslušanje u istrazi o devojčici iz Bora.

Janković i njegov kolega iz borskog "Vodovoda" Dejan Dragijević (50) uhapšeni su 4. aprila pod sumnjom da su ubili Danku. Od tada su u pritvoru. Dragijević nije izabrao opciju ćutanja i odmah je ispričao šta su njih dvojica uradili.

Facebook
Srđan Janković

 

Tvrdio je da su, tog 26. marta, službenom "pandom" udarili devojčicu u Banjskom Polju, kraj njene kuće u kojoj je bila sa mlajkom Ivanom. Telo su potom ubacili u gepek i ostavili ga obližnjoj divljoj deponiji.

Kasnije je telo prebačeno a zbog pomaganja uhapšeni su Dragijevićev otac Radoslav (73) i brat Dalibor (40). Otac je nedavno izašao iz pritvora, dok je brat preminuo u policijskom pritvoru 7. aprila.

Telo devojčice još nije pronađeno.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike