"Niko neće naći mir dok telo ne bude nađeno": Igor Jurić o slučaju male Danke

28.05.2024

13:35

0

Pre dva dana obeležen je Međunarodni dan nestale dece

"Niko neće naći mir dok telo ne bude nađeno": Igor Jurić o slučaju male Danke
Potraga za Dankom Ilić - Copyright Tanjug/Video/MUP/Facebook

Igor Jurić, predsednik Centra za nestalu i zlostavljanu decu rekao je danas u gotovanju na TV Prva da niko neće imati mira dok telo malene Danke Ilić ne bude nađeno, te da se nada da će se to desiti.

Igor Jurić o važnosti pronalaska tela Danke Ilić

Pre samo dva dana obeležen je Međunarodni dan nestale dece koji je ove godine bio posvećen maloj Danki Ilić, a kako ističe Igor Jurić, devojčica je centralna figura događaja, jer i dalje nema rešenja njenog slučaja i odgovora gde je telo Danke Ilić.

- Danka je nažalost centralna figura i samim tim što još uvek nemamo rešenje te misterije, jednostavno želimo da na neki način da se sa potragom ne stane i ono što mi možemo da radimo je upravo da apelujemo na javnost i da ukazujemo da, ukoliko postoji bilo kakva vest, informacija, da se to dostavi policiji i da napokon saznamo pravu istinu - navodi Jurić.

On dodaje da bi pronalazak Dankinog tela razrešio sve sumnje, spekulacije i teorije zavere koje se provlače kroz javnost.

- Mnogo je vremena prošlo i ključni zadatak bi bio pronalazak tela. To bi mnogo toga odagnalo i sve te sumnje, i sve te spekulacije, i sve te teorije zavere koje se sada prepliću u javnosti bi se izgubile kada bi se telo pronašlo. Zbog toga se ja konstantno nadam i živim za momenat kada ćemo saznati, ako ništa drugo, bar pravu istinu. Jer ni sama porodica, posebno devojčica, neće naći svoj mir dok se njeno telo ne pronađe - priča Jurić.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: TV Prva

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike