Ekipa 24sedam sa policijom na Voždovcu: Ovde su napadači ostavili DNK trag (VIDEO)

27.05.2024

14:20

0

Autor: 24sedam

U parku se prikupljaju otisci i DNK tragovi u potrazi za napadačima

Ekipa 24sedam sa policijom na Voždovcu: Ovde su napadači ostavili DNK trag (VIDEO)
Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Stručnjaci MUP-a Srbije prikupili su DNK tragove i otiske sa klupe i stola-šahovske table u parku na Voždovcu gde su sedala dvojica napadača na Đorđa Mijatovića (37). Oni su se sukobili juče oko 18.20 sati, ali mnogi detalji sukoba još nisu poznati dok će ključan biti i nalaz sa obdukcije, koju je naložilo Više tužilaštvo u Beogradu.

Nastradali, inače brat bosanskog ministra i potpredsednika vlade, sukobio se za sada nepoznatim napadačima. Povod je bio sukob njegove maloletne dece sa njima jer mališanima, navodno, nisu hteli da vrate loptu.

 

 

Osmo odeljenje Uprave kriminalističke policije za grad Beograd obavestilo je dežurnog tužioca Višeg tužilaštva u Beogradu da je u ulici Dragice Končar na Voždovcu došlo do fizičkog sukoba između nepoznatih osoba i Mijatovića u kojem je on zadobio povrede glave, nakon čega je prevezen u Urgentni centar, gde je ubrzo preminuo.

Vojin Mijatović, potpredsednik Vlade FBiH, oglasio se nakon smrti mlađeg brata Đorđa Mijatovića (40), koji je stradao u Beogradu nakon svađe i tuče u dečijem parku na Voždovcu.

- Putuj brate moj, na neko lepše mesto. Juče je u Beogradu ubijen moj mlađi brat. Sve što bih sada rekao nema smisla, jer ovo što se desilo svakako nema smisla. I ovo je nažalost sastavni deo igre, koja se zove život. Ljudi moji dobri hvala svima koji se javljate, čuvajte sebe i ljude oko sebe -  napisao je žrtvin stariji brat Vojin (44), aktuelni potpredsednik Vlade BiH, ministra razvoja i preduzetništva, ali i potpredsednik Socijaldemokratske partije.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike