Oglasio se ministar Vojin nakon smrti brata Đorđa u Beogradu: "Sve što bih sada rekao..."

27.05.2024

11:13

0

Autor: 24sedam

Telo je prevezeno na Institut za sudsku medicinu kako bi bila obavljena obdukcija

Oglasio se ministar Vojin nakon smrti brata Đorđa u Beogradu: "Sve što bih sada rekao..."
Copyright Printskrin/facebook

Vojin Mijatović, potpredsednik Vlade FBiH, oglasio se nakon smrti mlađeg brata Đorđa Mijatovića (40), koji je stradao u Beogradu nakon svađe i tuče u dečijem parku na Voždovcu.

- Putuj brate moj, na neko lepše mesto. Juče je u Beogradu ubijen moj mlađi brat. Sve što bih sada rekao nema smisla, jer ovo što se desilo svakako nema smisla. I ovo je nažalost sastavni deo igre, koja se zove život. Ljudi moji dobri hvala svima koji se javljate, čuvajte sebe i ljude oko sebe -  napisao je Mijatović u objavi na društvenim mrežama.

Podsetimo, Đorđe (40) je preminuo u Urgentnom centru u Beogradu nakon što je juče oko 18.20 sati pretučen u dečjem parku na Voždovcu kada je hteo da zaštiti sina.

Policija intenzivno traga za dve zasad nepoznate osobe, a i dalje se radi na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti napada.

Telo je prevezeno na Institut za sudsku medicinu kako bi bila obavljena obdukcija. Više javno tužilaštvo u Beogradu navelo je da je muškarac zadobio povrede glave.

Prema nezvaničnim ingormacijama, njemu se sin juče požalio da ga u parku zadirkuju dvojica mladića, a on je tada izašao napolje i sukobio se sa njima, a kako se dugo nije vratio, žena je pošla da ga traži. 

Nezvanično, zatekla ga je u hodniku zgrade. U teškom stanju primljen je u bolnicu gde je ubrzo i umro.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike