I tužilaštvo progovorilo o zločinu na Voždovcu: Ovo su koraci u istrazi smrti brata ministra u BiH

27.05.2024

10:10

0

Autor: 24sedam

Naložena obdukcija tela Đorđa Mijatovića

I tužilaštvo progovorilo o zločinu na Voždovcu: Ovo su koraci u istrazi smrti brata ministra u BiH
Copyright 24sedam/Ivan Mitić

Više tužilaštvo u Beogradu dalo je nalog policiji da identifikuje učesnike događaja i prikupi sve neophodne podatke i obaveštenja o ubistvu Đorđa Mijatovića (37), mlađeg brata Vojina, aktuelnog potpredsednika Vlade F BiH. On je sinoć smrtno ranjen na Voždovcu, nakon čega je preminuo u Urgentnom centru u Beogradu.

Tužilaštvo je naložilo obdukciju sa toksikologijom Mijatovića kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

Policija: Tragamo za dvojicom napadača

Beogradska policija intenzivno radi na pronalasku dve, zasad nepoznate osobe, za koje se sumnja da su pretukle Đorđa Mijatovića. Iz MUP-a navode da su odmah po prijavi, juče u 18.20 časova, izašla na lice mesta.

Osmo odeljenje Uprave kriminalističke policije za grad Beograd obavestilo je dežurnog tužioca Višeg tužilaštva u Beogradu da je u ulici Dragice Končar na Voždovcu došlo do fizičkog sukoba između nepoznatih osoba i Mijatovića u kojem je on zadobio povrede glave, nakon čega je prevezen u Urgentni centar, gde je ubrzo preminuo.

Tužilaštvo će u saradnji sa policijom rasvetliti sve okolnosti ovog događaja, nakon čega će javnost biti obavešena o daljem postupanju.

Mijatović je došao do parka nakon što mu se sin požalio da je maltretiran, a teško povređenog ga je pronašla supruga u hodniku zgrade jer je dugo bio odsutan.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike