Forenzičari MUP-a na Voždovcu: Na klupi tragovi smrti brata bosanskog ministra (FOTO)

27.05.2024

13:39

0

Autor: 24sedam

Forenzičari MUP-a prikupljaju tragove u parkiću na Voždovcu

Forenzičari MUP-a na Voždovcu: Na klupi tragovi smrti brata bosanskog ministra (FOTO)
Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Sa klupa u parku gde je juče oko 18.20 sati napadnut Đorđe Mijatović (37), brat bosanskog ministra i potpredsednika vlade, forenzičari MUP-a uzimaju tragove.

Printskrin/facebook
Đorđe Mijatović

Istraga veruje da su upravo na ovoj klupi sedela dvojica napadača, koja su zadirkivala Mijatovićevog sina, pa je otac došao da ih upozori. Oko klupe su krvave betonske ploče.

Osmo odeljenje Uprave kriminalističke policije za grad Beograd obavestilo je dežurnog tužioca Višeg tužilaštva u Beogradu da je u ulici Dragice Končar na Voždovcu došlo do fizičkog sukoba između nepoznatih osoba i Mijatovića u kojem je on zadobio povrede glave, nakon čega je prevezen u Urgentni centar, gde je ubrzo preminuo.

Ministar srpske policije Ivica Dačić naveo je, takođe, da se utvrđuju sve činjenice kako je došlo do smrti. 

- Do sukoba je došlo, prema rečima supruge preminulog, nakon što su se njihova deca žalila da dvojica koja su pretukla preminulog čoveka nisu mališanima hteli da vrate loptu. Otac je izašao, čula se neka galama. Odvezen je u Urgentni centar gde je i preminuo - kaže Dačić.

Zbog smrti brata, na Fejbuku, oglasio se i stariji Vojin Mijatović (44), aktuelni potpredsednik Vlade BiH, ministra razvoja i preduzetništva, ali i potpredsednik Socijaldemokratske partije BiH.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike