Misterija Draganove (32) smrti: Otišao u šetnju, a onda je telo pronađeno u klanici

10.05.2024

20:45

0

Autor: 24sedam

Roditelji se nadaju da će saznati istinu o sinu ubijenom decembra 2009.

Misterija Draganove (32) smrti: Otišao u šetnju, a onda je telo pronađeno u klanici
Ilustracija - Copyright 24sedam/Mirjana Stojadinović

Dragan Stojić (32) iz Nove Pazove ubijen je 20. decembra 2009. godine, a njegovi roditelji se nadaju da će za života saznati ko je krvnik

- Želja nam je dok smo živi, supruga i ja, da saznamo zašto je naš sin ubijen i ko je to uradio. I dalje ne gubimo nadu da će istina izaći na videlo - govori Draganov otac Milojko. 

Te večeri, Dragan je napustio porodičnu kuću u Ulici Branka Radičevića u Novoj Pazovi. Pronađen je sutradan, oko 18 časova, mrtav kod bivše "Napretkove" klanice na kraju ovog mesta. Prva pretpostavka je bila, da se ubio, ali obdukcijom tela u Institutu za sudsku medicinu u Novom Sadu utvrđeno je da je smrt nastupila - nasilno.

Slomljena vilica, ubodi po vratu

Šta se zapravo dogodilo ni istražni organi ni porodica, ne znaju istinu. Na mestu tragedije, dan kada je pronađeno Draganovo telo u jednoj od prostorija bivše klanice, bila je ogromna lokva krvi. Telo je bilo na drugom mestu, desetak metara dalje.

- Moj sin je imao slomljenu vilicu, primetni su udarci tupim predmetom u nos i čelo, kao i na kostima glave. To sam lično video i utvrdio pred njegovu sahranu. Postoje i ubodi noža u vrat, sa leve i desne strane - vraćaju se sećanja ocu.

Kako objašnjava, te večeri majci Dragici i sestri Jeleni je rekao da ide u šetnju, a nisu ništa primetile neobično. Dragan je često imao običaj da uveče prošeta, a onda bi se vraćao kući i u svojoj sobi popravljao kompjutere ili čitao.

Majka se razbolela

- Bio je tih i miran, u školi odličan učenik. Radio je jedno vreme u kontroli leta na Aerodromu "Nikola Tesla". Kažu da je bio vrhunski elektroničar. Koliko znam, bio je u dobrim odnosima sa svima, pa ne mogu ni pretpostaviti ko bi mogao da ga ubije - priča Stojić.

Draganova majka, posle tog stresa, razbolela se i nad njom je potreban nadzor 24 sata.

- Ne mogu da se odvajam od nje. Ćerka se udala, ima svoj život. A mi se nadamo da ćemo to dočekati i pre naše smrti saznati ko nam je ubio dete - navodi otac.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike