Detalji ubistva u Alibunaru: Zadavio ženu golim rukama!

01.05.2024

13:39

0

Kako je saopšteno iz Višeg javnog tužilaštva u Pančevu, osumnjičenom D.B. se na teret stavlja krivično delo nasilje u porodici sa smrtnim ishodom

Detalji ubistva u Alibunaru: Zadavio ženu golim rukama!
Ilustracija - Copyright Stefan Tomasevic/ATAImages

Muškarac D.B. (39) iz Albunara uhapšen je juče zbog sumnje da je za sada neutvrđenog dana u periodu od 27. do 29. aprila ubio svoju suprugu D.S. (42). Kako se sumnja, on je ženu golim rukama davio dok nije izdahnula.

Kako je saopšteno iz Višeg javnog tužilaštva u Pančevu, osumnjičenom D.B. se na teret stavlja krivično delo nasilje u porodici sa smrtnim ishodom za koje je zaprećena kazna zatvora od 5 do 15 godina.

Njemu se na teret stavlja da je ubio svoju suprugu u kući u kojoj su živeli u Alibunaru, u Ulici Save Munćana.

Uprkos tvrdnji komšija da je ubijena žena bila trudna, iz tužilaštva i policije tvrde da ta informacija nije tačna, te i da to nije utvrđeno obdukcijom, piše "Blic".

Nakon saslušanja osumnjičenog u Višem javnom tužilaštvu u Pančevu, Viši sud u Pančevu je po predlogu tužilaštva odredio pritvor protiv osumnjičenog u trajanju do 30 dana zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke i da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

Tužilaštvo će u daljem toku istrage ispitati svedoke i obaviti potrebna veštačenja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike