Majka osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić na saslušanju u utorak: Šta zna Svetlana?

14.04.2024

20:12

0

U utorak bi trebalo da bude priveden i njen suprug Radoslav (73), koji se na saslušanju branio ćutanjem, ali će se ponovo razgovarati sa njim

Majka osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić na saslušanju u utorak: Šta zna Svetlana?
Svetlana Dragijević - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Saslušanje Svetlane Dragijević, majke Dejana Dragijevića (50) osumnjičenog za teško ubistvo Danke Ilić (2) iz Bora, kako saznajemo, zakazano je za utorak 16. aprila u 8 časova u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru.

Prema nezvaničnim informacijama, Svetlana navodno sarađuje sa policijom, a o tome šta tačno zna moraće da obavesti istražitelje. U tužilaštvo u Zaječaru, u utorak bi trebalo da bude priveden i njen suprug Radoslav (73), koji se na saslušanju branio ćutanjem, ali će se ponovo obaviti razgovor sa njim.

MUP Srbije
Danka Ilić

Na rasvetljavanju slučaja ubistva Danke Ilić, policija radi već 19 dana. Devojčica je nestala 26. marta u Banjskom polju, a kako se veruje, istog dana je i ubijena. Potraga za telom traje svakodnevno.

Otkako su, 4. aprila, osumnjičeni radnici JKP "Vodovod“ Dejan Dragijević (50)  i Srđan Janković (50)  priznali ubistvo deteta, policija detaljno pretresa svaki deo Banjskog polja i okoline. Pored njih policija je 6. aprila uhapsila Dejanovog brata Dalibora (40) i njegovog oca Radoslava. Brat je ubrzo preminuo od srčanog udara u Policijskoj upravi u Boru, dok je njegov otac još u pritvoru.

Potraga za telom deteta još traje i dosad je pretražen deo Lazarevog kanjona, Zlotske reke i Lazareve pećine, kao i sela Zlot i Luka, ali telo devojčice nije pronađeno. Policija i sa psima tragačima pretražuje teren. Juče su policija i Žandarmerija pretraživale i novu deponiju, između sela Zlot i Sumrakovac, a prethodno su pregledani i rezervoari za vodu.

Tok potrage i sve nove detalje o ubistvu Danke Ilić pratite i na našem blogu uživo.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike