Majka Dejana Dragijevića izašla prvi put u selo pošto je sahranila sina: "Neko drugi je to napravio, pa je Dejanu smestio!"

12.04.2024

17:25

0

Kako navodi Svetlana, krenula je kod lekara jer nema ko da je vodi, pa mora sama

Majka Dejana Dragijevića izašla prvi put u selo pošto je sahranila sina: "Neko drugi je to napravio, pa je Dejanu smestio!"
Svetlana Dragijević - Copyright Tanjug/Vladimir Sporčić

Majka Dejana Dragijevića, osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić, Svetlana, govorila je o stvarima koje su uzete iz kuće, kao i o tome da li je njen sin kriv za ubistvo, kao što se sumnja.

"Neko drugi je to napravio, pa je njemu smestio. Plašim se od milicije, od svih, samo me slikaju. Bili su svi, izneli su svašta, sedam papira imam. Motornu testeru su uzeli, bili su ovi u belim odelima, uzimali briseve. Od 10 do pola tri ujutru su bili, ima sve u papirima, sve piše. Ne znam ništa, ništa ne znam! Bile su komšije na sahrani, a rodbina nije bila", rekla je Svetlana Dragijević nakon što je prvi put izašla iz kuće posle sahrane sina.

Kako navodi Svetlana, krenula je kod lekara jer nema ko da je vodi, pa mora sama.

Tanjug/Vladimir Sporčić
 

"Sama idem do ambulante, oni iz Hitne dolaze i mere mi pritisak. Komšije ne znam šta kažu, dolaze komšije uveče i sede sa mnom", rekla je ona, prenosi "Informer".

Kako je dodala, ona misli da njen sin nije kriv.

"Nemam kontakt s njima, ne znam ni kako je Dejan priznao, to je nameštaljka", rekla je Svetlana.

Pripadnici Uprave kriminalističke policije (UKP) iz Beograda i Bora od utorka pregledaju okolinu kuće Dragijevića, osumnjičenog za ubistvo male Danke. 

Policija u selu Sumrakovac

U Ministarstvu unutrašnjih poslova kažu da pretražuju selo Sumrakovac koje je od sela Zlot udaljeno oko 13 kilometara.

Od Zlota to Sumrakovca više mogućih ruta, uglavnom se radi o putevima za poljoprivrednu mehanizaciju, bez asfalta, sa tucanikom, a oko puta je šiblje. Dakle, reč je o veoma nepristupačnom terenu.

U ponedeljak je pretraživan drugi deo Lazarevog kanjona, nakon što je policija, zajedno sa spasilačkim timom i Gorskom službom spasavanja, obišla prvih 3,5 kilometara. Pretražena je i jama iznad kanjona, doboka 70 metara.

Podsetimo, Danka Ilić iz Bora, stara nepune dve godine, nestala je u utorak 26. marta. Istragom je otkriveno da je devojčica ubijena i to je saopšteno 4. aprila. Dete su kolima, kako se sumnja, udarili Srđan Janković i Dejan Dragijević. Otac i brat Dejana Dragijevića su uhapšeni zbog sumnje da su pomagali u zločinu. Dalibor je preminuo u pritvoru, dok je Radetu određen pritvor. Dalibor Dragijević sahranjen je juče na seoskom groblju.

Sve vesti o potrazi za telom Danke Ilić i toku istrage pratite u našem blogu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike