Uzeli su noževe i cipele: Majka osumnjičenog otkrila šta se danas dešavalo u kući, pa pomenula porodicu ubijene Danke!

08.04.2024

22:17

0

Dejan Dragijević priznao je pred Višim javnim tužilaštvom u Zaječaru da je ubio dvogodišnju devojčicu, odnosno da je udario službenim vozilom

Uzeli su noževe i cipele: Majka osumnjičenog otkrila šta se danas dešavalo u kući, pa pomenula porodicu ubijene Danke!
Ilustracija - Copyright 24sedam/Ivan Pavlović Facebook/Instagram Printscreen

Svetlana Dragijević, majka uhapšenog Dejana I preminulog Dalibora, oglasila se prvi put posle stravičnih dešavanja o kojima bruji cela nacija, a tiče se nestanka male Danke Ilić iz Bora, u čije ubistvo su umešani upravo članovi njene porodice.

Podsetimo, Dejan Dragijević priznao je pred Višim javnim tužilaštvom u Zaječaru da je ubio dvogodišnju devojčicu, odnosno da je udario službenim vozilom, nakon čega je zadavio golim rukama, a takođe i da je nakon toga imao pomagače da sklone telo, tada je isplivalo da su u jezivi slučaj umešani i njegov brat, kao i otac Radoslav.

Naime, ubrzo po njihovom hapšenju, brat Dalibor je policajcima navodio određene lokacije gde bi telo moglo biti sakriveno, a tik pre saslušanja, preminuo je u prostorijama borske policije. U razgovoru za Kurir o svemu ovome pričala je Svetlana Dragijević, koja je bez jednog sina ostala zauvek, dok joj drugi sin i suprug čekaju na svoju kaznu kada na videlo bude isplivala cela istina.

Tanjug/Vladimir Šporčić
 

- Hitna je ponovo došla kod mene, šta ću, ni ja nisam dobro, jedino bih želela da mi vrate sinove i muža, a to ne može. Danas je policija dolazila ponovo kod mene, uzeli su sve živo, cipele muža i sinova, kao i noževe - za Kurir je ispričala Svetlana, majka Dejana i Dalibora Dragijević.

Na pitanje da li je čula išta o sinu i suprugu ķoji su u pritvoru, Svetlana je odgovorila da o njima ne zna ništa, kao i to da je sada ostala potpuno sama i da mora da se bori s tim uporedo sa zdravstvenim problemima koji je muče, zbog čega je vozilo Hitne pomoći redovno parkirano ovih dana upravo ispred njene kapije u Zlotu.

Inače, o porodici ubijene Danke Ilić nije imala da doda ništa, osim da ona sa tim nema nikakve veze, kao i da tu porodicu ne poznaje od ranije.

- Ja njih ne znam i sa tim nemam ništa, policija je bila, inspektori su pričali sa mnom i odneli sve što im je trebalo - rekla je Svetlana.

Podsetimo, o monstruoznom ubistvu oglašavao se i zamenik načelnika UKP-a Zoran Šašić. On je istakao da će pronalazak tela Danke Ilić doneti i nove dokaze o uhapšenima za koje se sumnjiči da su pomagali u prikrivanju dokaza, u ovom slučaju u fokusu su pored Dejana Dragijevića i Srđana Jankovića, još samo Dejanov otac Radoslav, s obzirom na to da je drugi Dragijević preminuo.

- Dokazi su prikupljeni i obezbeđeni. Krivično delo je već okvalifikovano kao teško ubistvo koje je učinjeno na svirep način. Pronalazak tela će nam doneti nove dokaze o osumnjičenima i nove dokaze o uhapšenom za kog se sumnja da je takođe pomagao posle izvršenja krivičnog dela - kaže Šašić.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike