Potraga ušla u mrežu rezervoara: Probijaju se nova skrovita mesta u potrazi za telom male Danke (FOTO/VIDEO)

12.04.2024

16:09

0

Autor: 24sedam

Potraga pregleda i korito Zlotske reke

Potraga ušla u mrežu rezervoara: Probijaju se nova skrovita mesta u potrazi za telom male Danke (FOTO/VIDEO)
Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

U Borskom okrugu se i danas, deveti dan od hapšenja osumnjičenih za ubistvo Danke Ilić (2), na terenu nastavlja potraga za telom devojčice, a pregleda se i korito Zlotske reke i to od Zlota ka mestu Sumrakovac.

Pregledaju se, takođe, i rezervoari kojih ima mnogo pa su uglavnom raštrkani. Razlog zašto se pregledaju cisterne i rezervoari je što su obojica osumnjičenih za ubistvo male Danke radili u JKP "Vodovod". Oni odlično znaju raspored tih rezervoara, zbog posla su ih obilazili redovno i znaju sva skrovita mesta i zato je sada fokus potrage na tome.

Pripadnici Uprave kriminalističke policije (UKP) iz Beograda i Bora pregledaju okolinu kuće glavnoosumnjičenog Dejana Dragijević (50). Ranije je ispražnjen i pretražen rezervoar za vodu, a zatim i korito potoka koji se nalazi u okolini, kao i više rezervoara ili bunara koji se tu nalaze.

24sedam/Katarina Mihajlović
Pretraga i na reci Zlot

 

Danka (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, a nakon 10 dana potrage i detaljnih provera svih tragova i informacija, policija je uhapsila Srđana Jankovića (50) i Dejana Dragijevića (50) radnike borskog "Vodovoda". Oni su devojčicu udarili službenim automobilom, a zatim njeno telo stavili u gepek kola i bacili na deponiju. Dragijević je na saslušanju priznao zločin, dok se Janković branio ćutanjem, a nakon saslušanja im je određen pritvor do 30 dana.

Kasnije su uhapšeni Dalibor i Radoslav Dragijević, otac i brat osumnjičenog Dejana, zbog sumnje da su mu pomogli da premesti telo devojčice sa deponije na za sada nepoznatu lokaciju.  Brat osumnjičenog je preminuo u borskoj policiji i juče je sahranjen, dok je ocu osumnjičenog određen pritvor do 30 dana.

Sve o potrazi za malom Dankom čitajte u našem blogu uživo.

Bonus video

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike