Nema mira za krvnika: Zver pregazila tek betoniran grob brata ubice male Danke (FOTO/VIDEO)

11.04.2024

17:55

1

Psi već izgazili svež beton na nadgrobnoj ploči

Nema mira za krvnika: Zver pregazila tek betoniran grob brata ubice male Danke (FOTO/VIDEO)
Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Tek betonirani grob Dalibora Dragijevića (40), koji je preminuo u policijskom pritvoru u kom je bio zbog sumnje da je pomogao bratu-ubici male Danke Ilić, već je izgažen! Kako se vidi na grobnom mestu, preko svežeg betona nadgrobne ploče prešao je pas i za osobom ostavio tragove šapa.

Najmlađi Dragijević sahranjen je danas, a samo ukopu prisustvovalo je svega desetak rođaka i najbližih prijatelja na seoskom groblju u Zlotu. Tu je bila i njegova majka Svetlana, dok su mu otac Radoslav i brat Dejan (50) u pritvoru i sud im nije dao odobrenje da mogu da idu da se oproste od Dalibora. Telo je, kombijem pogrebnog preduzeća, direktno iz mrtvačnice prebačeno na groblje i to u limenom kovčegu.

24sedam/Katarina Mihajlović
Pas koji je pregazio grob Dalibora Dragijevića

Daliboru je u subotu, zajedno sa ocem, određeno zadržavanje do 48 sati. Ali, sutradan rano ujutru mu je pozlilo u Policijskoj upravi u Boru i preminup je u 3.10 sati. Uzrok smrt je - infarkt.

Danka Ilić je nestala 26. marta u Banjskom Polju kod Bora, a nakon 10 dana potrage uhapšeni su Janković i Dragijević, radnici borskog "Vodovoda". Devojčicu (2) su prvo udarili službenim automobilom "fijat panda", a zatim je Dragijević njeno telo ubacio u gepek. Tu je dete udavio a onda su telo bacili na četiri kilometra udaljenu divlju deponiju.

 

 

Dva dana kasnije Dragijević je telo prebacio na, za sada, nepoznatu lokaciju. U tome su mu pomogli otac Radoslav i mlađi brat Dalibor. 

Stariji brat Dragijević je na saslušanju priznao zločin, dok se Janković branio ćutanjem. Njima je, kao i Radoslavu, nakon saslušanja određen pritvor do 30 dana.

Sve vesti o potrazi za telom Danke Ilić i toku istrage pratite u našem blogu.

Bonus video

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike