Brat male Danke vraćen roditeljima, a evo šta se desilo sa majkom! "Svaki dan traži i doziva sestricu"

11.04.2024

23:35

0

Majka je bila poslednja osoba koja je bila uz dete tog kobnog 26. marta kada se desilo monstruozno ubistvo

Brat male Danke vraćen roditeljima, a evo šta se desilo sa majkom! "Svaki dan traži i doziva sestricu"
Danka Ilić - Copyright MUP Srbije

Trogodišnji Lazar, koji je dan nakon ubistva svoje sestre Danke Ilić (2) 26. marta, procenom Centra za socijalni rad u Boru privremeno smešten u hraniteljsku porodicu, ponovo je vraćen svojim roditeljima Ivani i Milošu Ilić.

Kako se saznaje od izvora bliskog istrazi, majka ubijene Danke Ilić, nakon tragedije koja je zadesila ovu porodicu, podvrgnuta je psihijatrijskom veštačenju, s obzirom na to da je majka bila poslednja osoba koja je bila uz dete tog kobnog 26. marta kada se desilo monstruozno ubistvo.

- Majka je, prema procenama specijalista, koji su sa njom razgovarali  i obavili neophodne preglede potpuno psihički i mentalno zdrava, što ukazuje da svojoj dvogodišnjoj devojčici nije mogla učiniti ništa loše. Zbog toga je vraćen roditeljima, a mali Lazar svakodnevno traži i doziva svoju sestricu za čijim telom se još uvek traga - saznaje nezvanično Informer.rs.

To je potvrdila i sagovornica iz Bora, gde roditelji male Danke žive.

Srela sam majku sinom u gradu. Sa njima su bili i suprug i svekar. Žena je u drugom stanju, mora da se pričuva i posveti drugom detetu. Nije njima lako, ovo je ne daj Bože nikome. Poznajem i baku Tanju, Miloševu majku. Ona je žena pod lekovima jer ovo ne moze da prihvati. Kako će se sve završiti, mislim da niko ne zna - rekla nam je starija Boranka.

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta na porodičnom imanju.

Nakon 10 dana potrage i detaljnih provera svih tragova i informacija, policija je uhapsila dva 50-godišnja muškarca iz Bora, osumnjičena za ubistvo, i oni su sprovedeni u Više javno tužilaštvo u Zaječaru na saslušanje.

Reč je o radnicima "Vodovoda", kojima je određen pritvor do 30 dana. Na teret im se stavlja krivično delo – teško ubistvo u saizvršilaštvu.

Tužilaštvo je saopštilo da je Dejan Dragijević priznao zločin, dok se J. S. branio ćutanjem. Uhapšeni su otac i brat jednog od osumnjičenih zbog sumnje da su pomogli da se telo premesti na za sada nepoznatu lokaciju. Brat osumnjičenog za ubistvo preminuo je u Policijskoj upravi u Boru.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike