Širi se istraga o maloj Danki: Pritvoreni brat i otac osumnjičenog radnika "Vodovoda" (VIDEO)

06.04.2024

09:39

0

Autor: 24sedam

U pritvoru i brat i otac osumnjičenog Dejana Dragijevića

Širi se istraga o maloj Danki: Pritvoreni brat i otac osumnjičenog radnika "Vodovoda" (VIDEO)
Copyright Tanjug

Bratu i ocu Dejana Dragijevića (50) iz Zlota, osumnjičenom za ubistvo Danke Ilić (2), određeno je policijsko zadržavanje od 48 sati. Njih dvojica su u prostorijama borske policije.

Oni su sinoć dovedeni u policiju i nakon razgovora određeno im je policijsko zadržavanje. Prethodno je na razgovoru bila i majka osumnjičenog Dragijevića.

Srđanu Jankoviću (50) i i njegovom kolegi iz "Vodovoda" Dejanu Dragijeviću određen je pritvor zbog sumnje da su počinili ubistvo.

Sumnja se da su njih dvojica 26. marta devojčicu udarili službenim vozilom "panda", odvezli njeno telo na deponiju i bacili ga. Nekoliko dana kasnije, telo su premestili na i dalje nepoznatu lokaciju i policija pretražuje gde se nalazi.

Osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić saslušani su sinoć u tužilaštvu. Dragijević je priznao zločin, dok se Janković branio ćutanjem.

- Osumnjičena lica su saslušana u tužilaštvu, kojom prilikom je D.D. u potpunosti priznao izvršenje krivičnog dela, dok se J.S. branio ćutanjem - naveli su iz Tužilaštva.

Na predlog tužilaštva, sudija za prethodno postupak Višeg suda u Zaječaru osumnjičenima je odredio pritvor do 30 dana.

Cela Srbija, a uključile su se i pojedine zemlje Evrope, tragala je za devojčicom iz Bora koja je poslednji put viđena živa 26. marta u 13.45 u dvorištu kuće u Banjskom Polju. Tužne vesti saopštene su u četvrtak kada su i uhapšena dvojica - Srđan Janković (50) iz sela Luka i Dejan Dragijević (50) iz Zlota. Policija,12 dana od smrti devojčice, pokušava da utvrdi lokaciju gde su bacili telo.

Sve najnovije informacije iz istrage o smrti male Danke Ilić pročitajte i u našem blogu UŽIVO. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike