Policija odvela na saslušanje i majku osumnjičenog Dejana! Otac tvrdi: "On nije kriv"

05.04.2024

20:33

0

Borska policija danas popodne odvela je na saslušanje i majku D.D, jednog od osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić

Policija odvela na saslušanje i majku osumnjičenog Dejana! Otac tvrdi: "On nije kriv"
Potraga za Dankom Ilić - Copyright Tanjug/Video/MUP/Facebook

Borska policija danas popodne odvela je na saslušanje i majku D.D, jednog od osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić. To je  potvrdio Dejanov otac Rade Dragijević.

Ranije danas, na saslušanje je odveden i Dejanov mlađi brat Dalibor.

- Šta da kažem kad ne znam ništa. Da imam dobre informacije, pa da kažem nešto, ali nemam. Trebalo je sinoć i mene da saslušaju, ali nisu. Sada su došli samo po ženu. Došla su službenim automobilom dva policajca oko 18 časova i odveli su je da da izjavu. Sada su svi tamo, jedini sam ja ostao kući - kaže Rade Dragijević za "Blic".

"Ne verujem da je kriv"

- Slušam na TV-u, ima manipulacija za sve i svašta. Ja ne znam šta se dešavalo, ali ne verujem da je tačno to što se priča. Dejan nije bio takav nikada. Ja ga ne znam kao takvog. Kod mene nije bio ni agresivan ni bilo šta. Ni on, ni drugi sin Dalibor - kaže Rade

On dodaje da svi u porodici imaju problema sa srcem i da je Dejan prošle godine imao infarkt.

Mi svi imamo srčane probleme. Supruga i ja odavno smo srčani bolesnici. Dejan je prošle godine je imao infarkt, jedino mlađi sin ne boluje od srca. Ali posle svega i on će da dobije srčane probleme - kaže Rade.

Podsetimo, policija u Boru uhapsila je radnike Javnog komunalnog preduzeća ”Vodovod” Bor Srđana Jankovića (50) iz sela Luka i Dejana Dragijevića (50) iz sela Zlot pod sumnjom da su ubili malu Danku Ilić (2).

Ministar policije je rekao da je kompletan teren pretraživan čitavih pet puta od strane svih mogućih službi i sredstava.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike