Prvi snimak automobila kojim su dva muškarca udarila Danku Ilić! Snimak pokazuje ključni momenat

04.04.2024

21:36

0

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić rekao je na konferenciji za novinare da su osumnjičeni do detalja opisali zločin, ali i da telo dvogodišnje devojčice još nije pronađeno

Prvi snimak automobila kojim su dva muškarca udarila Danku Ilić! Snimak pokazuje ključni momenat
Selo luka/Danka Ilić - Copyright 24sedam

S.J. i D.D. su danas uhapšeni zbog sumnje da su učestvovali u ubistvu Danku Ilić, devojčice koja se tragala od 26. marta. Prema navodima policije, sumnja se da su njih dvojica udarili automobilom "Fiat Panda" i pobegli sa mesta događaja.

Ključni dokaz u ovom slučaju je fotografija vozila koju je zabeležila kamera za video-nadzor.

Fotografija je datirana sa kobnog dana u 13:35 časova i 35 sekundi, što ukazuje na tačan trenutak kada se incident dogodio.

Ministar policije Bratislav Gašić je izjavio da je majka Dankine dece došla u Banjsko polje sa decom oko 13:10 sati, gde su se deca igrala u dvorištu. Nakon što je u 13:22 shvatila da Danka nije sa ostalima, suprug je pozvao policiju u 13:41 sati.

Snimak nadzorne kamere
 

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić rekao je na konferenciji za novinare da su osumnjičeni do detalja opisali zločin, ali i da telo dvogodišnje devojčice još nije pronađeno. Kako je naveo, imaju saznanja da se jedan od osumnjičenih vratio 28. marta na deponiju na kojoj su ostavili telo devojčice i da ga je prebacio na drugu lokaciju.

Podsetimo, za ubistvo Danke Ilić (2) za kojom je pola Evrope tragalo deset dana osumnjičeni su S.J. iz sela Luka i D.D. iz sela Zlot!

Njih dvojica su 26. marta, po sopstvenom priznanju ubili malu Danku. 

Najnovije vesti u vezi sa ubistvom Danke Ilić pročitajte u našem blogu u kom pratimo situaciju iz minuta u minut.  

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike