Psi tragači dovedeni u dvorište gde je Danka navodno zakopana! Opsadno stanje u selu Luka gde žandarmerija "češlja" redom (VIDEO)

04.04.2024

17:48

0

Mesto je nenaseljeno, a veliki broj pripadnika žandarmerije je na terenu i u selu vlada pravo opsadno stanje

Psi tragači dovedeni u dvorište gde je Danka navodno zakopana! Opsadno stanje u selu Luka gde žandarmerija "češlja" redom (VIDEO)
Selo luka/Danka Ilić - Copyright 24sedam

Psi tragači su dovedeni na mesto gde se sumnja da je bačeno telo Danke Ilić (2). Otac S.Đ, osumnjičenog za ubistvo devojčice Danke, odveo je žandarmeriju u blizini sela Luka na svoje imanje.

Mesto je nenaseljeno, a veliki broj pripadnika žandarmerije je na terenu i u selu vlada pravo opsadno stanje.

- Meštani sela Luka, vidno su neraspoloženi zbog trenutnih dešavanja u mestu. Negoduju zbog prisustva medijskih ekipa. O osumnjičenom kažu da nisu primetili da je bio drugačiji nego inače, i odbijaju da govore više -  javlja naš reporter s lica mesta. 

Tom prilikom dvorište ubice je prekopano kako bi se utvrdilo da li se tu nalazi telo nastradale Danke.

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić rekao je na konferenciji za novinare da su osumnjičeni do detalja opisali zločin, ali i da telo dvogodišnje devojčice još nije pronađeno. Kako je naveo, imaju saznanja da se jedan od osumnjičenih vratio 28. marta na deponiju na kojoj su ostavili telo devojčice i da ga je prebacio na drugu lokaciju.

Podsetimo, za ubistvo Danke Ilić (2) za kojom je pola Evrope tragalo deset dana osumnjičeni su S.J. iz sela Luka i D.D. iz sela Zlot!

Njih dvojica su 26. marta, po sopstvenom priznanju ubili malu Danku. Najpre su je automobilom udarili, a onda je jedan od njih izašao iz vozila i golim rukama zadavio dete koje je ležalo na putu i plakalo.

Najnovije vesti u vezi sa ubistvom Danke Ilić pročitajte u našem blogu u kom pratimo situaciju iz minuta u minut.  

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike