Ušli smo u dvorište kuće osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić: Evo šta smo tamo zatekli (FOTO/VIDEO)

04.04.2024

19:04

0

Autor: I.Pavlović

Kako su nam rekli meštani, osumnjičeni S.J. bio je opušten i ponašao se kao se ništa nije desilo

Ušli smo u dvorište kuće osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić: Evo šta smo tamo zatekli (FOTO/VIDEO)
Dvorište kuće osumnjičenog S.J. i Danka Ilić - Copyright 24sedam

U dvorištu dvospratne kuće na početku sokaka u selu Luka gde je živeo osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić (2), nema nikoga. 

Reporteri 24sedam su danas ušli u dvorište kuće osumnjičenog S.J. Tamo nismo zatekli nikoga. Ispred kuće se nalaze sto i stolice i jedan stari motocikl. Ništa ne ukazuje da je tu živeo čovek koji se sumnjiči da je svirepo ubio dvogodišnju devojčicu.

Kako su nam rekli meštani, osumnjičeni S.J. bio je opušten i ponašao se kao se ništa nije desilo.

- Otkad je dete nestalo, viđali smo ga i pričao je sa nama normalno. Čuli smo ranije da je priveden još u ponedeljak, uzeli su mu neku odeću koja je bila sumnjiva i kamere sa kuće. Mislim da su ga pustili u utorak ujutru - priča komšija.

Kako smo saznali, njega je pre godinu dana ostavila žena i deca mu žive u Nemačkoj, a ima i unuku koja je istog uzrasta kao i Danka.

Nedaleko od kuće koju čuva policija, pretražuje se imanje koje je S.J. nasledio od dede. Upravo tu na tom mestu se sumnja da je bačeno telo Danke Ilić. Policija je danas kasno popodne dovela i pse tragače koji bi trebalo da pomognu u pronalaženju nesrećne devojčice.

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić rekao je na konferenciji za novinare da su osumnjičeni do detalja opisali zločin, ali i da telo dvogodišnje devojčice još nije pronađeno. Kako je naveo, imaju saznanja da se jedan od osumnjičenih vratio 28. marta na deponiju na kojoj su ostavili telo devojčice i da ga je prebacio na drugu lokaciju.

Podsetimo, za ubistvo Danke Ilić (2) za kojom je pola Evrope tragalo deset dana osumnjičeni su S.J. iz sela Luka i D.D. iz sela Zlot! Njih dvojica su 26. marta, po sopstvenom priznanju ubili malu Danku.

Najnovije vesti u vezi sa ubistvom Danke Ilić pročitajte u našem blogu u kom pratimo situaciju iz minuta u minut.  

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike