U toku potraga za telom Danke Ilić! Salaš kod sela Luka osumnjičeni nasledio od dede, policija blokirala prilaze, svi pričaju na vlaškom

04.04.2024

18:17

0

Mesto je nenaseljeno, a veliki broj pripadnika žandarmerije je na terenu

U toku potraga za telom Danke Ilić! Salaš kod sela Luka osumnjičeni nasledio od dede, policija blokirala prilaze, svi pričaju na vlaškom
Copyright ATAImages/Antonio Ahel Facebook

Otac S.J, osumnjičenog za ubistvo devojčice Danke Ilić, odveo je žandarmeriju u blizini sela Luke gde se sumnja da je bačeno telo.

Žandarmerija trenutno pretražuje kolibu porodice.

Mesto je nenaseljeno, a veliki broj pripadnika žandarmerije je na terenu.

- Salaš je osumnjičeni nasledio od dede. Sve ulice su zatvorene i policija je postavila blokade. Sve koje smo zatekli na tom mestu među sobom pričaju na vlaškom - javlja naš reporter sa lica mesta.

Podsetimo, policija u Boru uhapsila je radnike Javnog komunalnog preduzeća ”Vodovod” Bor S.J. (50) iz sela Luka i D.D. (50) iz sela Zlot pod sumnjom da su ubili malu Danku Ilić (2).

Tužilaštvo u Zaječaru se oglasilo i saopštilo da je osumnjičenima, određeno zadržavanje, kao i da se prikupljaju dokazi za vođenje krivičnog postupka.

Ministar policije je rekao da je kompletan teren pretraživan čitavih pet puta od strane svih mogućih službi i sredstava.

- Srđan Janković je osumnjičeni da je službenim vozilom ”fiat panda” u ulici Radomira Putnika udario u pešaka, dvogodišnju Danku, i usmrtio je. Zajedno sa kolegom Dejan Dragijević telo devojčice ubacili su u gepek vozila, nakon čega su se odvezli do divlje deponije na ”Starobanjskom putu” kod Bora gde su telo izbacili sa desne strane puta - kaže izvor blizak istrazi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike