Ovo su žene sa snimka koji je poslao Srbin iz Beča: Policija ispituje da li je mala Danka sa njima (FOTO)

01.04.2024

09:03

0

Srpska policija je u noći između subote i nedelje dobila mejl iz Beča u kojem naš državljanin navodi da je video devojčicu koja podseća na nestalu Danku

Ovo su žene sa snimka koji je poslao Srbin iz Beča: Policija ispituje da li je mala Danka sa njima (FOTO)
Copyright Printscreen/ MUP Srbije

Na snimku koji je u Beču napravio Srbin koji živi i radi u austrijskoj prestonici, a na kojem se vidi devojčica za koju se sumnja da je nestala Danka Ilić (2), vide se i dve žene koje su bile u njenoj pratnji. Austrijska policija pokrenula je istragu, pa se osim za devojčicom traga i za ženama sa snimka za koje se sumnja da su državljanke Rumunije.

Naime, srpska policija je u noći između subote i nedelje dobila mejl iz Beča u kojem naš državljanin navodi da je video devojčicu koja podseća na nestalu Danku i opisuje scenu kojoj je prisustvovao.

Printscreen/ MUP Srbije
 

- Oko 20 časova izašao sam sa metro stanice i ugledao sam dete koje se otima i viče. Prvo sam posmatrao, a zatim sam počeo da snimam. Sve se dešavalo na jednoj stanici tramvaja. Sa detetom su bile dve žene koje su međusobno pričale na rumunskom. Dozivale su dete nekim imenom, nisam razumeo kojim, ali se devojčica uopšte nije odazivala - naveo je u mejlu Srbin iz Beča koji je tada policiji u Beogradu poslao i snimak deteta.

Odmah je uspostavljena saradnja austrijske i srpske policije.

Na snimku se vidi devojčica Dankinog uzrasta u belo-roze jaknici i sa cuclom u ustima, a pored nje je "najk" putna torba zeleno-plave boje.

Printscreen/ MUP Srbije
 

Nestanak Danke Ilić je, da podsetimo, prijavljen u utorak 26. marta u 13.45 sati.

Devojčica je, prema rečima majke Ivane Ilić, nestala u momentu kad je ona otišla do automobila da trogodišnjem sinu da vodu. Od tog dana se Danki gubi svaki trag.

Danka (2) ima smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 85 centimetara. Ukoliko imate bilo kakve informacije, pozovite policiju na broj telefona 192.

Najnovije informacije u vezi sa potragom za nestalom Dankom Ilić, možete pratiti u našem blogu uživo.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/ Blic

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike