Austrija na nogama zbog male Danke (2): Mediji objavili slike nestale devojčice (FOTO)

31.03.2024

14:21

0

Autor: 24sedam

Na portalima su objavljene slike Danke Ilić (2), kao i kompletana hronologija događaja koji su doveli do sumnje da se devojčica nalazi u Beču

Austrija na nogama zbog male Danke (2): Mediji objavili slike nestale devojčice (FOTO)
Copyright Printscreen

Nakon što se u javnosti pojavio snimak devojčice u Beču, za koju se sumnja da je nestala Danka Ilić (2) iz Bora, austrijski mediji objavili su njene fotografije kako bi podigli javnost na noge i pomogli u pronalasku devojčice za kojom traga cela Srbija.

Na portalima su objavljene slike Danke Ilić (2), kao i kompletana hronologija događaja koji su doveli do sumnje da se devojčica nalazi u Beču u pratnji dve Rumunke.

Printscreen
 

 

Srbin u Beču uočio je devojčicu nalik Danki na jednom autobuskom stajalištu koja je bila u pratnji dve Rumunke. Kako je naveo, devojčica se otimala ženama i nije se ponašala kao da ih poznaje. Takođe, dve žene su je dozivale na rumunskom, na šta se devojčica nije odazivala.

Printscreen
 

 

Snimak devojčice zabeležen je na stanici "Šotering" u Beču koji je naš državljanin snimio i poslao našim državnim organima tvrdeći da se devojčica nije ponašala kao njihovo dete niti se odazivala na ime kojim su je zvali. 

Povodom snimka se oglasio i MUP Srbije koji je apelovao na naše građane koji žive u Beču, da ukoliko primete Danku odmah obaveste policiju.

Sve detalje vezano oko potrage za Dankom možete da pratite i u našem blogu uživo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike