Isplivao krimi dosije Davida i nestale Ane Knežević: Pretili im smrću, izbegli dva suđenja "teška" skoro milion dolara! (FOTO)

13.03.2024

13:40

0

Autor: 24sedam

Supružnici na Floridi imali dva suđenja i pretnje smrću

Isplivao krimi dosije Davida i nestale Ane Knežević: Pretili im smrću, izbegli dva suđenja "teška" skoro milion dolara! (FOTO)
Copyright Printscreen/ NewsNAtion/Printscreen

Beograđanin David Knežević i njegova supruga Ana, koja je 2. februara nestala u Madridu, imali su problema sa zakonom na Floridi, gde su živeli i uspešno poslovali u Fort Lauderdalu.

Kneževiću su samo u 2023. godini dva puta izlazili pred sud u Floridi zbog duga od 834.000 dolara, a prethodno su imali posla i sa policijom.

Printscreen/ NewsNAtion/Printscreen
Banke ih tužile zbog hipoteka kuća kupljenih na Floridi

 

Prvi veliki sukob Kneževića sa zakonom na Floridi, gde su živeli i imali firme i brojne nekretnine, pojavio se 2018. godine. U to vreme, između Ane i Davida je cvetala ljubav. Tada je Beograđanin policiji podneo prijavu protiv dvojice muškaraca navodeći da ga maltretiraju i da mu prete smrću. Na kraju, uspeo je da dobije zabranu prilaska te dvojice muškaraca.

Problemi sa hipotekom

Kasnije, tokom 2023. godine dva puta su ulazili u sudnicu. Prvi put ih je tužila njihova banka jer, navodno, nisu plaćali hipoteku od 399.000 evra. 

Onda je usledila i druga tužba. Dejvid je ponovo, samo mesec dana pred Anin odlazak u Španiji, izašao na sud po istom osnovu - nije plaćao hipoteku. Ovoga tužba iz oktobra meseca usledila je zbog druge hipoteke od 435.000 evra.

 

Printscreen/WPLGLocal10
Zgrada u kojoj je Ana iznajmila stan u Madridu

Sud je, međutim, u oba slučaja odbacio tužbe banaka i presudio u korist Kneževića.

Ana i David su potom ušli u proces razvoda braka u kom su bili 13 godina. Zato je ona u decembru 2023. otputovala u Španiju. Poslednji put viđena je 2. februara uveče.

Išarane sigurnosne kamere

U veče nestanka, samo pola sata pre nego što je završila razgovor sa prijateljicom, ispred luksuzne zgrade u Madridu gde je iznajmila stan, snimljena je nepoznata osoba. On je na ulazu u njenu zgradu crnim sprejem obojio sigurnosne kamere po zgradi.

Printscreen/FAcebook
David i Ana na jednom od IT sajmova u Americi

Ana i David Knežević su živeli na Floridi i stvorili su pravu imperiju. Imali su uspešnu IT kompaniju, a njihovi godišnji prihodi merili su se milionima dolara. U vlasništvu supružnika bile su i brojne nekretnine na Floridi. Od katoličkog Božića 2023. pa u narednih 20 dana prodali su kuće i apartmane u vrednosti od 4,11 miliona dolara. Deo nekretnina na Floridi još se prodaje.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike