Evo kako je Ana postala laka meta: Motociklista u tri koraka izveo špansku akciju (FOTO)

15.02.2024

14:25

0

Autor: 24sedam

Motociklista autolakom uništio kamere

Evo kako je Ana postala laka meta: Motociklista u tri koraka izveo špansku akciju (FOTO)
Copyright Printscreen/WPLGLocal10 /NewsNAtion

Misteriozni motociklista je u Madridu, na zgradi nestale Ane Knežević sa Floride onesposobio dve sigurnosne kamere. Istraga sumnja da je to učinio kako bi je bez ikakvih dokaza izveo iz zgrade.

Printscreen/NewsNAtion
Ana Knežević poslednji put se javila 2. februara

Motociklista je u zgradu gde je od decembra Ana iznajmila stan došao uveče 2. februara. Autosprejom je ofarbao kamere i potpuno ih onesposbio. Uništio je prvu na ulazu u zgradu, a potom i kameru u liftu. Sve vreme nosio je kacigu. Anina prijateljica Sana Rameau je ispričala da je zgrada je u jednom od najsigurnijih delova Madrida.
 

 

Printscreen/NewsNAtion
Kamera na ulazu u zgradu

Od te večeri, tačnije od 22 sata, Ani se gubi svaki trag. Za njom traga španska policija, koja je dva dana kasnije ulazna vrata iznajmljenog stana zatekla zaljučana. U stanu su pronašli Anin laptop i pasoš.

Porodica, istovremeno, sumnja i da je poruka koju su dobili sa Aninog mobilnog telefona ustvari moguće delo misterioznog motocikliste.

Printscreen/NewsNAtion
Onesposobljena kamera u liftu

- Sto posto sam siguran da moja sestra nije napisala taj tekst, jer savršeno vlada španskim jezikom i da to svakako nije njen način kako govori ili piđe. Verujem da je reč o poruci prevedenoj sa Gugla - naveo je njen brat Felipe Henao.

Nestala (40) otputovala je u Madrid decembra prošle godine. Namera joj je bila da se smiri i dovede u red posle burnog razvoda sa mužem Srbinom Dejvidom Kneževićem, za koga se sumnja da je trenutno u Srbiji. Njih dvoje su imali zajedničku kompaniju na Floridi.

Neposredno pre nestanka Ana se kroz poruke pohvalila da je srela "nekog divnog".

- Upoznala sam nekog divnog! Juče nakon terapije trebala mi je šetnja i prišao mi je na ulici! Neverovatna povezanost. Kao što nikada nisam imala pre. Ima letnju kuću na oko sata od Madrida. Sada idemo tamo i da se provedem nekoliko dana. Signal je slab. Pozvaću vas kad se vratim - bile su Anine poruke.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike