Batinaši sve priznali: Nogama i rukama smo tukli bivšeg kik-boksera (VIDEO)

09.02.2024

15:49

0

Autor: 24sedam

Dvojica osumnjičenih priznala napad ispred konobe

Batinaši sve priznali: Nogama i rukama smo tukli bivšeg kik-boksera (VIDEO)
Copyright Printscreen/YouTube

Više tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je istragu protiv Mitra C. (31) zbog sumnje da je 3. februara ispred konobe "Akustik - Jahorina" na Voždovcu pokušao da ubije bivšeg kik-boksera Stefana Šapurića (31) i Ivana A. (35). Uhapšeni su i Miloš M. (32) i Vladmira N. (27) zbog sumnje da su žrtve tukli rukama i nogama.

Mitar M. se tereti za teško ubistvo u pokušaju, a Miloš M. i Vladimir N. za učestvovanje u tuči. Prvoosumnjičeni se branio ćutanjem, dok su druga dvojica priznala krivično delo. Nakon saslušanja tužilaštvo je sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu predložilo da osumnjičenima odredi pritvor.

Pucnjava i ranjavanje

Stefana Šapurića je 21. januara 2021. ranjen u nogu kada je radeći kao telohranitelj skočio da zašititi advokata Marka Vujoševića u Resavskoj ulici. Njegovo ime se pominjalo i 2017. kada je bio saslušavan zbog pucnjave ispred diskoteke "Nana", kada je ubijen vođa navijača FK Rad Aleksandar Savković (27).

Sumnja se da su nakon svađe između okrivljenih i oštećenih, izašli ispred ugostiteljskog objekta u kojem su prethodno bili, pa je Mitar C. oštrim predmetom više puta ubo Ivana A. u grudi i trbuh, usled čega je zadobio teške povrede opasne po život. Nakon toga su Miloš M. i Vladimir N. rukama udarali Ivana dok je Šapurić počeo da beži, ali su osumnjičeni krenuli za njim.

Ali, bivši kik-bokser se sapleo i pao na trotoar, a Miloš M. i Vladimir N. su ga udarali rukama i nogama po glavi i telu. Onda mu je Mirko C. oštrim predmetom naneo više ubodnih rana u stomak i grudi, usled čega je oštećeni zadobio tešku povredu opasnu po život. Osumnjičeni su se sa lica mesta potom udaljili taksijem.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike