Nož u stomak! Ovo je kik-bokser izboden ispred konobe u Zaplanjskoj (FOTO)

03.02.2024

11:13

0

Autor: 24sedam

Ranjeni Stefan Šapurić već bio na meti napadača

Nož u stomak! Ovo je kik-bokser izboden ispred konobe u Zaplanjskoj (FOTO)
Ilustracija - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

U masovnj tuči koja se sinoć dogodila ispred poznate kafane u Zaplanjskoj ulici u Beogradu ranjen je kik-bokser Stefan Šapurić (31), a teške povrede zadobio je Ivan A. (35) koji je kolima Hitne pomoći transportovan u Urgentni centar.

Do obračuna ispred konobe "Akustik - Jahorina" došlo je dva sata posle ponoći, a ekipa Hitne pomoći je zatekla teško ranjenog Ivana A. sa ubodnom ranom u stomak zbog čega je odmah transportovan u Urgentni centar gde je operisan.

Drugi povređeni, Šapurić je privatnim vozilom prvo dovezen u Hitnu pomoć, a zatim je odatle upućen u Urgentni centra. I ima povrede stomaka, a policija pokušava da identifikuje napadača i utvrdi motiv obračuna.

Printscreen/YouTube
Stefan Šapurić

 

Kik-bokser je 21. januara 2021.  je ranjen je u nogu kada je radeći kao telohranitelj skočio da zašititi advokata Marka Vujoševića u Resavskoj ulici na koga je napadač ispalio sedam metaka. Za ovu pucnjavu u Višem sudu u Beogradu sudi se dvojici napadača N. I. i N. T.

Tri operacije

Šapurić je u napadu na advokata pogođen sa sedam hitaca i svi su završili u njegovim nogama. U prva tri dana posle ranjavanja imao čak tri operacije!

 

Mediji su izveštavali da je Šapurić od ranije poznat policiji jer je 2017. bio saslušavan zbog pucnjave ispred diskoteke "Nana", kada je ubijen vođa navijača FK Rad Aleksandar Savković (27). Stefan je bio uspešan kik-bokser i u vreme Savkovićevog ubistva radio je kao obezbeđenje tog kluba. Kobnog dana Savković i njegovi prijatelji potukli su se sa obezbeđenjem "Nane", a "radili" su i pištolji. Policija je ubrzo uhapsila šefa obezbeđenja "Nane" Nedeljka Grbovića zbog sumnje da je pucao u Savkovića, a sa Nedeljkom su privedena četvorica njegovih kolega, među kojima je bio i Stefan.

Tužilaštvo je tražilo od suda da Grbovića osudi za krivično delo teško ubistvo, dok je njegova odbrana tražila da bude oslobođen optužbi.

Viši sud u Beogradu je zatim, prošle godine, osudio Grbovića na 13 godina zatvora, a trojica optuženih za učestvovanje u tuči Stevan D, Miloš T. i sada izbodeni Šapurić su oslobođeni.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike