Zverski zločin na stadionu u Boljevcu: Dečaka (16) mučili i izvadili mu oči zbog mobilnog telefona

26.01.2024

08:00

5

Autor: 24sedam

Maloletnika namamila, pa mučila četvorica tinejdžera

Zverski zločin na stadionu u Boljevcu: Dečaka (16) mučili i izvadili mu oči zbog mobilnog telefona
Copyright Pixabay ATAImages/A.A.

Maloletnik B. N. ubijen je dva dan pre proslave 17. rođendana u Boljevcu, naselju nadomak Beograda. Četvorica maloletnika su ga mučila, vadila oči, i na kraju njegovo telo bacili u kanala. Motiv: krađa mobilnog telefona "samsung".

Rekonstrukciju zverstva nad maloletnikom ispiričala je dečakova porodica...

Tinejdžer je te večeri posle 19 sati, kobnog 26. januara 2007. godine, izašao iz porodične kuće, u papučama, da bi ispratio brata. Onda je otišao da lokalnog stadiona. Cilj mu je bio da proda svoj mobilni telefon "samsung", doda malo novca i kupi novi aparat. Smatrao je da je to rođendanski poklon od roditelja.

Rođendanski poklon

- Valjda su ga namamili da kupi telefon, da svoj "samsung" menja i doplati za neki bolji. Zvao sam ga sat kasnije. Telefon je zvonio, ali se nije javljao. Telefon je, potom, bio isključen - pričao je otac.

I tako je B. N. na stadionu, sa komšijama, čekao "dolazak" momka iz Zemuna, koji se bavi kupoprodajom mobilnih telefona. Iznenada, jedan od četvorice komšija udario je Nikolića drvenom palicom u glavu. Tinejdžer se odmah dao u beg. Ali, napadači su ga sustigli i ponovo udarili u glavu, ovoga puta metalnom šipkom.

Jedan od osumnjičenih mu je, zatim, selotejp trakom oblepio noge oko skočnog zgloba i oko glave, duž celog lica. Usledilo je mučenje... Uzeli su mu sve vrednije stvari iz džepa i bacili ga u obližnji kanal, naveo je kasnije MUP-a.

Radnici pronašli telo

Agonija porodice tinejdžera trajala je celu noć. Tražili su po Boljevcima i svim okolnim selima. Ali, nigde ga nije bilo. Sutradan, oko 13 sati, javila im se policija. Radnici su u kanalu Vok, samo nekoliko stotina metara od dečakove porodične kuće, pronašla iskasapljenog telo. Bio je to B.N.

Šta su radili dečaku pokazuju povrede. Izvadili su mu oči. Lobanja mu je pukla na četiri mesta. Polomljene su mu i ruke i noge.

Ubrzo su pohapšeni osumnjičeni. Svi maloletni, svi iz Boljevca. Meštani su dodali da je jedan od četvorice i rođak ubijenog tinejdžera, koji je živeo samo nekoliko kuća dalje, a od ranije je bio problematičan.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike