Kasapio posle pijanke za Jovanjdan: Zoran ubio prijatelja, pa telo izneo iz kuće

24.01.2024

15:10

0

Autor: 24sedam

Zoran J. (41) ćutao o ubistvu Igora Ivanovića (37)

Kasapio posle pijanke za Jovanjdan: Zoran ubio prijatelja, pa telo izneo iz kuće
Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Smederevac Zoran J. (41), zvani Zoran Žorž, uhapšen zbog sumnje da je u nedelju ubio Igora Ivanovića (37) nakon što su se prethodno zajedno bili na proslavi Jovanjdana, na saslušanju u Višem tužilaštvu u Smederevu, branio se ćutanjem.

Zločin se dogodio 22. januara u kući osumnjičenog, a smederevsko tužilaštvo oglasilo se saopštenjem:

- Osumnjičeni se tereti da je u ranim jutarnjim časovima ubio poznanika I. I. sa kojim je neposredno pre toga bio kod zajedničkog prijatelja, a potom u jednom ugostiteljskom objektu, da bi mu, kada su došli kući kod osumnjičenog, zadao više uboda nožem u grudni koš, vrat, stomak i leđa, nakon čega je telo pokojnog izneo iz kuće i ostavio u dvorištu.

Zoran J. je danas saslušan u tužilaštvu gde se branio ćutanjem. Tužilaštvo je predložilo Višem sudu u Smederevu da se osumnjičenom odredi pritvor od 30 dana kako ne bi uticao na svedoke i tako ometao postupak, kako ne bi u kratkom vremenskom roku počinio krivično delo, kao i zbog uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka.

Tužilaštvo će u daljoj istrazi ispitati svedoke, obaviti potrebna veštačenja i preduzeti sve druge neophodne radnje u cilju utvrđivanja kompletnog činjeničnog stanja.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike