Majka ubijene tiktokerke Noe se ne miri sa gubitkom: Poslala potresnu poruku na Božić

07.01.2024

21:45

0

Autor: Mi. S.

Noina majka Boba ne može da prihvati da joj ćerke nema, pa je tokom praznika objavljivala poruke i citate ubienom detetu

Majka ubijene tiktokerke Noe se ne miri sa gubitkom: Poslala potresnu poruku na Božić
Ognjen Dabetić i Noa Milivojev i stan u kome se dogodio zločin - Copyright 24sedam/Mira Stojadinović/ Printscreen/Tik Tok

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je pred kraj 2023. godine optužnicu protiv IT stručnjaka Ognjena Dabetića (33) kojom se tereti da je ubio svoju partnerku tiktokerku Nou Milivojev (18).

Stravični zločin dogodio se u junu prošle godine, a 6. jula su pronađeni delovi Noinog tela u Ognjenovom stanu. Bilii su u četiri PVC posude, zaliveni hemikalijama.

Porodica svirepo ubijene Noe se ne miri sa gubitkom. Noina majka Boba ne može da prihvati da joj ćerke nema, pa je tokom praznika svakodnevno objavljivala poruke i citate ubijenom detetu.

Danas je uz pesmu Džeja Ramadanovskog "Nedelja", objavila: "Za sve one koji nisu više s nama, a koji večno žive u našim srcima. Setimo se danas naših najmilijih, ova sveća za njih gori".

Samo nekoliko dana ranije, pred Novu godinu podelila je i svoju želju.

"U sledećoj, 2024. godini, imam jednu želju... Da svi ljudi koje volim budu živi, zdravi i srećni", napisala je, pa objavila još jedan post posvećen voljenoj Noi.

"A kada osetim da klonem, kada me sve tuge snađu u jednom danu, zatvorim oči i odem u svoj svet, u svet u kojem me čekaš, iz kojeg ne ideš... Svet u kojem ću te uvek naći, tamo ćeš uvek postojati", napisala je Boba, a objavu je komentarisalai Noina baka: "Tuge naše nikada preboljene", napisala je baka.

Ognjenu se na teret stavlja teško ubistvo na podmukao način i iz drugih niskih pobuda. 17. ili 18. juna u iznajmljenom stanu u kojem je prijavljeno stanovao u centru Beograda, iz niskih pobuda - mržnje i netrpeljivosti na podmukao način, ubio je Nou, sa kojim je prethodno bio u emotivnoj vezi.

Sumnja se da je to učinio zbog subjektivnog osećaja izneverenosti i ponašanja Noe Milivojev prema njemu, koje je posledica njegove nemogućnosti da prihvati prekid veze i komunikacije i insistiranja oštećenog na nastavku veze.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike