Majka Noe Milivojev u istrazi: Tužilac mi postavljao interesantna pitanja

07.08.2023

15:02

0

Autor: 24sedam

Na saslušanju su bili bili roditelji Noe Milivojev

Majka Noe Milivojev u istrazi: Tužilac mi postavljao interesantna pitanja
Noa Milivojev - Copyright TikTok_noa.diva N O A

Telo Noe Milivojev (18), odnosno, delovi koji su izdvojeni zbog obdukcije i dalje su na ispitivanju, a "glavni" dokazi su uništeni, tačnije, za sada ne može da se odredi ni način, ni dan ubistva, jer ju je nakon što joj je Ognjen Dabetić presudio, potopio u kiselinu.

Roditelji ubijene Noe Milivojev danas su se pojavili u Višem tužilaštvu u Beogradu i preko sat vremena davali izjavu. Nakon izlaska iz Palate pravde kratko su rekli okupljenim reporterima:

- Verujte mi, nema ništa novo. Postavljena su mi neka klasična pitanja i to je sve. O slučaju mi ništa novo nisu rekli. Čim budu, javiću.

Pre njih saslušavan je i cimerka tiktokerke Ana Marija Pavlović.

- Pitali su me o Noinom životu i o njenim poslednjim danima. Rekla sam i sve o Ognjenu, kao i da nisam verovala da će je ubiti. Bilo je i čudnih pitanja u kojima je delovalo kao da i mene sumnjiče za nešto, ali sam dokazala da nisam povezana sa Noinom smrću, predložila sam im i poligraf. S druge strane razumem i da smo svi u Noinoj okolini sumnjivi dok  se ne dokažemo, a tako i treba. Ko god da ima veze sa ovakvom tragedijom treba da bude pronađen i kažnjen - objasnila je Ana Marija.

Telo Noe, odnosno, delovi koji su izdvojeni zbog obdukcije i dalje su na ispitivanju, a "glavni" dokazi su uništeni, tačnije, za sada ne može da se odredi ni način, ni dan ubistva, jer ju je nakon što joj je Dobrić, osumnjičeni za ovo delo, potopio u kiselinu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike