Bio je samo dete koje je gledalo crtane filmove: Potresna ispovest majke Noe Milivojev (FOTO)

18.07.2023

10:12

0

Gledala sam horor filmove, ali to što je uradio Noi...

Bio je samo dete koje je gledalo crtane filmove: Potresna ispovest majke Noe Milivojev (FOTO)
Copyright TikTok_noa.diva N O A

Boba Milivojev, majka ubijene tiktokerke Noe (18), u potresnoj ispovesti opisala je agoniju kroz koju prolazi otkako je 17. juna izgubila dete.

Prošlo je mesec dana od brutalnog ubistva u centru Beogradu. Ognjen Dobrić (33) mučio je i ubio tiktokerku Nou iz Kovilja. Njeno telo je potom isekao na delove i istopio u kiselini u PVC kantama i kutijama.

24sedam/Katarina Mihajlović
Majka je pala u nesvest na sahrani

Majka navodi da je gledala horor filmove, ali nije mogla ni da zamisli da će njeno dete proći kroz užas.

- Mesec dana je od kada nema mog deteta. Vreme ne leči ništa, samo mi je svaki dan sve teže i teže. Nema reči koje bi mogle da uteše moje srce i dušu. Mog deteta više nema i niko ga neće vratiti, ali moram da se borim jer imam još dvoje dece i njima sam potrebna - kaže Noina majka.

Kaže, njoj više nema mira.

- Srce mi je slomljeno i nema više ništa od mene. Neutešna je cela moja porodica, a naši prijatelji ne znaju koje reči da nam upute kako bi nas utešili, jer je to nemoguće - rekla je nesrećna majka za Kurir. 

Jedva preživela sahranu

Majka je rekla i da je jedva preživela dan sahrane.

- Na sahrani sam pokušala da se držim, ali najteže mi je pao sam kraj ukopa. Tada sam se slomila i videla neki mrak pred očima, noge su mi same klecale. Nisam mogla ni da pomerim nogu, da napravim korak, htela sam da koračam, ali nisam mogla da se pomerim - kaže ona.

Od kada je nestao njen Đole molila se i nadala da će biti živ i da je možda negde otišao, jer je bio buntovan, a bio je samo dete.

- Ali nisam ni u najluđim snovima pomislila da će se ovako nešto desiti. Da će ga neko ubiti, i to na ovakav način. Nisam mogla da uđem u mrtvačnicu i vidim posmrtne ostatke. Nisam imala snage da uđem tamo gde je ležao. Ništa nije ni ostalo od njega, nisam mogla to, mislim da bih umrla - objašnjava majka.

 

 

Kako je dalje navela, gubitak koji su doživeli zbog osumnjičenog Ognjena neće nikad prežaliti.

- Nisam imala kontakt s ubicom ni pre ovoga, ni tokom potrage, samo nas je policija obavestila da je i s njim razgovarala i da je rekao da Đole nije bio kod njega. Ja samo znam da on nije bio dobar izbor za moje dete - kaže neutešna Boba:

- Znam kakvo je moje dete dolazilo od njega i kako je išao kada bi ga nazvao. Govorili smo mu da nije dobar za njega i da treba da se skloni, ali nas nije slušao. Ta veza nije bila dobra.

- On je bio samo dete, nije bio dovoljno zreo da sam rasuđuje o nekim stvarima. Bio je još uvek dete, ono koje je i dalje gledalo crtane filmove.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike