Filipa usmrtili posle tuče na pumpi: Poznato ko su ubice mladog vaterpoliste

30.11.2023

10:43

0

Autor: Mi. S.

U Somboru su uhapšeni P. M. (35) i I. Č. (25), osumnjičeni za ubistvo Filipa Zeljkovića (21)

Filipa  usmrtili posle tuče na pumpi: Poznato ko su ubice mladog vaterpoliste
Ubijeni Filip Zeljković - Copyright Printscreen/Facebook

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su jutros u Somboru P. M. (35) i I. Č. (25) iz Subotice, zbog sumnje da su ubili Filipa Zeljkovića (21) u Subotici.

Kako je saopšteno, sumnja se da su oni, sredinom oktobra, u blizini jedne pumpe u Subotici, hicima iz vatrenog oružja pucali na dvadesetjednogodišnjeg sugrađanina i usmrtili ga.

U akciji hapšenja osumnjičenih za ubistvo Filipa Zeljkovića učestvovale su policijske uprave u Subotici, Somboru, kao i Žandarmerija.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Subotici, osumnjičenima je određen jednomesečni pritvor.

Filip Zeljković, inače vaterpolista, ubijen je u noći između 14. i 15. oktobra na jednoj benzinskoj pumpi na Segedinskom putu u Subotici, posle verbalnog sukoba između njega i njegovog brata sa jedne i napadača sa druge strane. Tada je izbila tuča, a zatim i pucnjava u kojoj je stradao mladi Zeljković.

Građani Subotice znali su Filipa, jer je bio vrstan vaterpolista u nekoliko klubova i imaju samo reči hvale za mladog sportistu, koji je bio golman u Vaterpolo klubu Spartak Prozivka, a igrao je kako navode njegovi prijatelji i u šabačkom vaterpolo klubu.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike