Kamere snimile Filipove ubice: Potraga za akterima pucnjave u Subotici i dalje traje

15.10.2023

16:41

0

Autor: Mi. S.

Rafalnom paljbom iz automobila pucano u vozilo u kom je bio ubijeni Filip Zeljković i njegov mlađi brat

Kamere snimile Filipove ubice: Potraga za akterima pucnjave u Subotici i dalje traje
Ubijeni Filip Zeljković - Copyright Printscreen/Facebook

Filip Zeljković (21) iz Subotice ubijen je sinoć u pucnjavi na jednoj benzinskoj pumpi nakon svađe dve grupe mladića. Ubistvo se dogodilo pola sata iza ponoći pošto su se mladići prvo posvađali, a nakon toga je usledio fizički sukob, koji se potom pretvorio u zločin. Policija intenzivno radi na otkrivanju identiteta ubica i njihovom hapšenju.

Ubijeni mladić je navodno bio u društvu prijatelja i svog mlađeg brata (18). Vatreni okršaj dogodio se kada su krenuli sa pumpe. Jedna grupa momaka je iz automobila filmski pucala u automobil u kom je bio Filip, koji je sedeo na mestu suvozača, dok je njegov brat bio na zadnjem sedištu.

- Sukob je bio između četvorice mladića, dvojice među kojima je bio žrtva i druge dvojice koja su kasnije pucala. Sve se dogodilo u sekundi, iz tog automobbila u pokretu počela je rafalna paljba. Za sada nije poznato da li je samo jedan mladić pucao ili je u pitanju više njih - kaže izvor iz istrage za medije.

Kako saznajemo, Filip je završio srednju školu za fizioteraputa, a do pre tri godine je igrao vaterpolo za klub Spartak-Prozivke iz Subotice, sa kojim je osvajao mnogobrojne medalje.

Uviđaj je trajao satima, a inspektori su pored nađenih čaura navodno, uzeli i snimke sa nadzornih kamera benzinske pumpe i okolnih ulica i objekata koji se nalaze u blizini.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike