Ubiću te, pa ću robijati 40 godina! Nasilnik sa dva pištolja pretio bivšoj devojci

19.10.2023

16:03

0

Autor: 24sedam

Sava L. sa pištoljem upao u kladionicu pa pretio bivšoj

Ubiću te, pa ću robijati 40 godina! Nasilnik sa dva pištolja pretio bivšoj devojci
Copyright printscreen/MUP

U Višem javnom tužilašvu u Beogradu saslušan je Sava L. (21) zbog sumnje da je u kladionici na Novom Beogradu pištoljima pretio radnici kladionice-svojoj bivšoj devojci da će je ubiti. Osumnjičeni se na saslušanju se branio ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu u ovoj fazi postuka, navodi se u saopštenju tog tužilaštva.

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da osumnjičenom odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu.

Savi L. naredbom o sprovođenju istrage se na teret stavljaju krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija u sticaju sa krivičnim delom ugrožavanje sigurnosti. Sumnja se da je on 17. oktobra oko dva časa posle ponoći došao u pratnji maloletnika u kladionicu na Novom Beogradu te prišao svojoj bivšoj devojci, inače radnici, uputivši joj pretnje da će je ubiti, mašući pištoljem “Stezr”.

Nakon toga joj je pokazao da je okvir pištolja prazan i stavio ga za pojas, da bi iz torbice izvadio drugi pištolj “Astra” i ponovo joj se obratio pretnjama da će ubiti i nju i svakog ko je bude pogledao. Osumnjičeni je potom vratio i pištolj u torbicu, nastavljajući da preti devojci: “Ubiću te! Robijaću četrdeset godina i barem ću znati zašto!”, pokazujući joj da za pojasom ima pištolj.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike