"Majmune zavrnuću ti uši!": Optužen nasilnik iz Smedereva

15.10.2023

00:15

0

Autor: Mi. S.

"Ovo je moj grad, moja ulica, imaš pet sekundi da pomerši auto, čekaću te svakog jutra“, pretio je M. B.

"Majmune zavrnuću ti uši!": Optužen nasilnik iz Smedereva
Ilustracija - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu podnelo je optužni predlog protiv M. B. (42) iz Smedereva zbog nasilničkog ponašanja prema  D. U. (37) iz istog grada.

M. B. se tereti da je pod dejstvom alkohola došao u servis za tehnički pregled vozila, gde je D. U. zaposlen i počeo da ga vređa uputivši mu reči da je idiot, majmun i da će mu zavrnuti uši, a potom   mu je zapretio da pomeri auto, pa kada je D. U. seo u svoje vozilo da ga preparkira, okrivljeni je nastavno sa vređanjem i bezobzirnim ponašanjem. Rekao mu je: "Jel hoćeš da ja uđem unutra, ovo je moj grad, moja ulica, imaš pet sekundi da pomerši auto, čekaću te svakog jutra“.

Potom je prišao vozilu oštećenog dok je on sedeo na vozačevom mestu i zatvorenom šakom polomno bočno staklo na vozilu, pa kroz polomljeno staklo rukom udarao D. U. po glavi i vratu i pocepao mu majicu, te uvrtao ruku kojom je oni držao volan, nanevši mu više lakih telesnih povreda. Nakon toga M. B. je skočno na haubu vozila, a potom i na krov, pa nogama polomno krovni prozor i razbio zadnje staklo vozila D. U.

Svojim ponašanjem M. B. je ugrozio spokojstvo D. U: i prisutnih građana, nanevši mu pritom i lake telesene povrede i materijalnu štetu na vozilu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike