Sestra Ive Balog otkrila šta je mogući uzrok njene smrti! "Apelujem da se to sumnjivo mesto zatvori"

28.08.2023

20:29

0

Martina Balog je iznela mišljenje da bi plaže na Oficircu trebalo zabraniti zbog opasnosti koje predstavljaju za mlade devojke

Sestra Ive Balog otkrila šta je mogući uzrok njene smrti! "Apelujem da se to sumnjivo mesto zatvori"
Copyright Facebook

Tragična vest o smrti 27-godišnje Novosađanke Ive Balog na plaži Oficirac izazvala je tugu i zabrinutost. Ispričana priča o njenom nestanku i pronalasku tela nizvodno dodaje element misterije ovom tužnom događaju.

Prema izjavi Martine Balog, sestre preminule Ive, ukoliko se potvrdi da je srčani napad bio uzrok smrti, to bi moglo rasvetliti okolnosti iza ovog tragičnog slučaja. Međutim, situacija i dalje ostavlja mnoga pitanja i zabrinutosti, posebno kada je reč o sigurnosti na plaži Oficirac.

Martina Balog je iznela mišljenje da bi plaže na Oficircu trebalo zabraniti zbog opasnosti koje predstavljaju za mlade devojke. Telo nesrećne devojke je poslato na obdukciju.

Foto: Printskrin/Fejsbuk
 

- To je sada unutar porodice, a jedino što mogu da apelujem jeste da se zabrane žurke na Oficircu - rekla nam je Martina.

Ivina porodica tokom potrage nije isključivala mogućnost da se ona udavila, ali im je bilo čudno da to niko nije video.

- Koliko smo čuli, na toj žurki je bilo nekoliko stotina ljudi. Prosto nam je neverovatno da baš niko nije video da se neko davi. Nije mogla tek tako da nestane. Sigurno bi neko nešto čuo - rekla nam je tada Ivina sestra koja sada kaže da je njena sestra stradala od srčanog udara.

Međutim, pojavile su se informacija da je Ivu neposredno pre nestanka video jedan mladić koji je sa njom pričao. On je juče ispitan, ali porodica ne zna detalje koje je on izneo.

Juče se oglasio i Ivin otac koji je potvrdio da pronađeno telo pripada njegovoj ćerki. Njena rođena sestra nam je takođe rekla da je u pitanju Iva.

- Da, Iva je! - rekla nam je neutešna sestra.

Podsetimo, Iva Balog je nestala u noći između petka i subote, oko 4 sata iza ponoći na novosadskoj plaži Oficirac, a nađena je u nedelju oko 13 sati u Dunavu, oko 60 kilometara nizvodno, ka Beogradu. Još nije obelodanjeno pod kojim okolnostima i ko je našao telo Ive Balog.

Iva je poslednji put viđena na plaži Oficirac u Petrovaradinu, gde je bila na žurki. Navodno je otišla da se okupa u Dunavu sa drugaricom.

Bonus video:

24sedam

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike