Oglasio se otac Ive Balog: Izustio jednu rečenicu punu bola - ovo su detalji tragičnog završetka potrage, telo pronađeno na obali Dunava

27.08.2023

20:17

0

Identifikacija tela je izvršena od strane članova porodice, koji su pozvani u Staru Pazovu gde je telo prevezeno

Oglasio se otac Ive Balog: Izustio jednu rečenicu punu bola - ovo su detalji tragičnog završetka potrage, telo pronađeno na obali Dunava
Iva Balog - Copyright Foto: Printskrin/Fejsbuk

Nakon gotovo dvodnevne potrage za nestalom Novosađankom Ivom Balog (27), porodica je suočena s tragičnom vesti: njeno telo je pronađeno pored obale Dunava na području Starih Banovaca danas oko 13:15 časova.

Identifikacija tela je izvršena od strane članova porodice, koji su pozvani u Staru Pazovu gde je telo prevezeno po nalogu nadležnih iz Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici.

Još uvek nisu otkrivene okolnosti pod kojima je nesrećna devojka pronađena, ali se zna da je telo bilo u vodi blizu obale.

Ivin otac je, sa neizmernim tugom, potvrdio identifikaciju: "Jeste, Iva je. Nažalost. Ne zamerite, ne mogu više da pričam."

Nakon identifikacije, telo će biti poslato na obdukciju kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti. Ova tužna vest je ostavila porodicu, prijatelje i zajednicu u dubokom žaljenju i tugu.

Iva Balog je ostavila neizbrisiv trag u srcima onih koji su je poznavali, a njen prerani odlazak ostavlja mnoga pitanja bez odgovora.

Foto: Printskrin/Fejsbuk
 

Podsetimo, Iva je poslednji put viđena na plaži Oficirac u Petrovaradinu u subotu oko 4 sata posle ponoći gde je bila na žurki i navodno otišla da se okupa u Dunavu sa drugaricom.

Njena sestra Martina potvrdila je da je to bila prva informacija koju su dobili o njenoj nestaloj Ivi.

Sedela u plićaku, pa pričala sa momcima i nestala bez traga

Potom je, kako je ispričala, dobila informaciju da ju je drugarica ostavila na trenutak i od tada se Ivi gubi trag.

- Navodno su je videla četiri momka kako pliva i kako je izašla iz vode. Razgovarali su sa njom i ona se uputila ka muzici, odnosno ka mestu gde se održavala žurka. Opisali su je do tančina. Isto tako dobili smo informaciju da ju je nakon njih video još jedan mladić koji je stranac, verovatno Amerikanac, te smo i njega tražili kako bi dobili neku informaciju - rekla je Martina.

Policija i ronioci Žandarmerije još juče su pretražili teren, a porodica, rođaci, prijatelji i građani dali su se u potragu u koju su bili uključeni i službeni policijski pas, dronovi... Nažalost, ništa od toga nije dalo rezultate a poslednju nadu neutešne porodice ugasio je poziv policije iz Stare Pazove.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike