Sestra nestale Ive Balog ispričala nove detalje! "Pre dva dana se vratila sa kruzera, otišla je na žurku da se vidi sa prijateljima"

26.08.2023

22:21

0

Prema rečima Ivine rođene sestre Martine, Iva je sa drugaricom sedela u vodi na plaži, ali je nestala nakon što je drugarica otišla na trenutak

Sestra nestale Ive Balog ispričala nove detalje! "Pre dva dana se vratila sa kruzera, otišla je na žurku da se vidi sa prijateljima"
Iva Balog - Copyright Foto: Privatna arhiva

Porodica Ive Balog (27) iz Novog Sada je uputila očajan apel sugrađanima da im pomognu u potrazi za njihovom voljenom, koja je poslednji put viđena na Oficirskoj plaži u Petrovaradinu oko 4 sata ujutru. Iva se nedavno vratila sa kruzera gde je radila, a ova žurka je bila prilika da se vidi sa prijateljima i provede vreme.

Prema rečima Ivine rođene sestre Martine, Iva je sa drugaricom sedela u vodi na plaži, ali je nestala nakon što je drugarica otišla na trenutak.

- Četiri momka su je navodno videla kako pliva i razgovarala sa njom pre nego što je krenula ka mestu gde se održavala žurka. Porodica moli ove momke da im se jave i pomognu u pronalaženju Ivinog traga. Molbe za saradnju su takođe upućene svima koji su bili na žurki da se obrate porodici ili policiji kako bi rasvetlili okolnosti njenog nestanka -rekla je Martina.

Policija i ronioci Žandarmerije su se pridružili potrazi, ali do sada nema konkretnih rezultata.

Foto: Privatna arhiva
 


Porodica i volonteri su takođe angažovani u pretrazi, koja se odvija u izazovnim uslovima zbog terena duž obale Dunava.

Apeluje se na sve koji su u mogućnosti da se pridruže u potrazi na Oficirskoj plaži kako bi pomogli porodici da pronađe Ivin trag i dobije odgovore o njenom nestanku.

Viđena na kamerama

Ivi se izgubio svaki trag, a Martina kaže da se nakon objave o njenom nestanku javio neki momak i rekao da ju je video u Partizanskoj ulici kako se šeta po sred puta.

- Sinoć je bila velika žurka na "Oficircu" i Iva je sa drugaricom sedela u vodi. Drugarica ju je ostavila na trenutak i od tada joj se gubi svaki trag. Ronioci Žandarmerije pretražuju teren a policiji se nakon naše objave na društvenim mrežama o Ivinom nestanku javio jedan momak koji je tvrdio da ju je video u Partizanskoj ulici kako se šeta po sred puta - priča nam sestra nestale Ive.

Foto: Privatna arhiva
 

Kako kaže, policija je počela da pregleda sigurnosne kamere u tom delu grada i video-nadzor okolnih firmi.

- Išli smo da pregledamo jedan snimak iz jedne prodavnice ali to nije bila ona međutim, momak tvrdi i dalje da ju je video. Ne znamo šta ćemo. Nadamo se da je zaista nekako došla do grada a gde je, ne znamo. Zato i molimo Novosađane da nam se pridruže u potrazi - priča potreseno Ivina sestra.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike